Give me fiiiiiiiiiiiiive lichteeen

Hello babes! Skolan idag gick undan, brukar vara ganska segt med torsdagar eftersom dem är så långa dem dagarna. Klippte Klara och hade matteprov, sen var det bara som vanligt.. Efter åkte jag ner på stan med Mirabelle & Vican och krubba på Jalla, avslutade sedan våran stund tillsammans med att åka till citygross och köpa 2kg godis var. Vääärt. Det är man ju värd såhär i påskeeetid.

Har åkt bil med några pojkspolingar såhär på kvällskvisten, mysigt. Satt bak med lichten och åt godis och massera fossingarna på gossen.  Förövrigt så är det bara en dag till pårrelov. Woooohoo. Och 11 dagar till jag blir ett år äldre, tokigt det där.


7. En bild från din förra sommar.

Nu vart det ju lite tokigt, eftersom jag skrev om min förra sommar i inlägget under. Men bjuder på tre bilder till.


Underbara sommar.. bild 1; båtresa med familjen. bild 2; lillebror körde runt pappa med gräsklipparen. bild 3; 24h ute i östa. Gött med sommar.

6. Bild på en tid du saknar.


Denna sommar, den saknar jag verkligen. Jag hade precis kommit från ett förhållande på 2år och 4månader, jag trodde jag skulle må piss. Aldrig komma över det men det tog en vecka, det var inga känslor kvar. Jag lärde bara ta in det och det hjälpte mina vänner mig med, jag umgicks med någon nästan varje dag.. Väldigt många olika vänner också. Jag vill göra allt jag gjorde i sommras igen och igen och igen.. Men det är bara vänta på sommaren som kommer! Längtar


Såren läker med åren, det har dem gjort förut. Men du ska veta att det saknas en bit och det är du.

Hemma från skolan som jag förövrigt skötte exelentee. Ska krubba lite kyckligsallad nu sen blir det plugga matte hela kvällen, är förkyld som en dåååre så blir inge cirkelträning för mig. Dåligt! Jag som var taggad på att träna, men går ju fler tåg så att säga!

BED HEAD - TIGI

Har världens bästa praktik, fick klippa Ylva idag och som tack fick jag BED HEAD's small talk produkt! Assnäll. Så nu är mina "vill-ha-produkter" kompletta. Hade tänkt köpa den annars men nu slapp jag det för att Ylva är översnäll!


Love Story

You can never change what have been, cause thats the past. The only thing you can change is what will be, that is the future.


Deep in the levels

Uppe med tuppen, börjar inte förrän klockan elva framme i våla. Så nu ska jag ta det lugnt så jag slipper stressa! Göttans. Ska cykla fram, efter praktiken blir det en sväng till Harbo och sedan får jag cykla hem. Så dagen är planerad till hälften.


Färger, frukt, ballonger, motivation


5. 5 fakta om dig själv

1. Jag klarar inte av att äta borta om dem inte har det fräsht i köket. Isf försöker jag smyg putsa mina bestik +     tallrik utan att någon ser. Är kanske lite överdrivet barnslig där. Men det är väl någon slags fixidee jag fått.

2. Har haft förstoppning i 2år (Nice att veta) men nu har jag börjat tvinga mig själv att gå på toa ca varannan dag så nu är jag nästan back on track. Men piiina är det verkligen, gör ont som fan. Hehehe. Har inte sagt till mamma heller för hon skulle bara köpa förstoppningsmedel så det skulle spruta ur röva sen. Vidrit

3. Jag är ganska ärlig av mig, säger vad jag tycker, frågar om jag inte förstår eller har problem med andras åsikter osv. Folk tar ofta det som att jag snackar skit & är störig, men allt jag säger om någon kan jag säga till den personen också och inte meningen att verka kaxig. Och visst säger väl jag olämpliga saker och så vidare, men i'm still young.

4. Jag klarar knappt av att begära pengar av mina päron, får skulkänslor och känner mig jätte dum. Känns som dålig stil fast det självklart inte är det. Jag är ju deras barn och klart dem ställer upp med pengar men det är någon fixidee det med.

5. Jag blir jätte lätt sårad när folk har för höga förväntningar på mig.. tillexempel som att jag kan allt i skolan och att jag ska vara lika duktig på fotboll som mina syskon osv. Grejen är den att jag har aldrig varit riktigt intresserad av fotboll vilket har gjort att jag inte satsat och stannat på denna nivå vilket inte räcker till för ett damlagsspel och jag är kass i skolan om jag inte har motivation och får den hjälp jag behöver.

Om man säger vad man tycker, snackas det. När man försvarar sig, snackas det

Nyss kommit hem från en dag med skola, utvecklingssamtal och en sväng på "stan" med mamma och bror. Vart ett par skor, väska, trosor och träningsskor. Peppa mig själv till skolan. Hade ig i 4 av 5 ämnen. Inge vidare om jag får säga det själv, ska kämpa nu. Måste ha motivation. Tror ingen förstår hur arg jag vart på lärarna, skrek och sprang ut därifrån, gick tillbaka och ilskan gick över i tårar.

Sån är jag, orkar helt enkelt för mycket press.. Sen har vi gjort upp en "mat-plan" för mig, eftersom jag inte äter i skolan (vidriga fyris) så har vi fixat lite grann. Sen ska jag få gå till special läraren. Känns som det kan bli riktigt bra, måste klara g iallafall!!


Bjuder på bilder från lördagskväll/söndagsmorse. Vi svängde förbi Johan på efterferre klockan halv 5 på morgonen, lagom sliten och jävlig.

Ångesten..

Assåååååååå har aldrig känt mig såhär levande död. Har haft en pina i bena sen 3 inatt, jag är dö trött, jag är törstig och jag kan äta hur mycket som helst. Har dock sagt ifrån till magen nu och ska hoppa i säng vilken minut som helst.

Skulle åkt in till stan och mött upp Amanda och bara myst runt men hade lovat pappa att fixa lite grejer. Men vi åkte till Valbo sen när vi var klara istället. Fick ett linne och en bok. + krubb. Hihi småttit.

Nej nu måste jag hoppa i säng om jag ska komma upp i morgon, måste göra det för jag SKA hitta det förbannade påskägget på skolan. Go fyris. Borde iaf hitta någon av dagarna.

You started a war with me and now you have to deal with the impact

Gårkvällen var faktiskt helt okej, förstår om ni andra inte tyckte det. Men när vi var här hemma så lalla alla runt, krubba kladdkaka och chilla osv. Spelade lite spel också, sen kom fyra pojkar och vid  10 skulle vi dra vidare. Hände väl inte så mycket kanske men vi drog till Danne en sväng, va först typ bara 8 pojkar där så många drog hem.. Men sen rullade de in lite folk. Kom killar från björklinge osv .

Jag hade iallfall helt okej kul, allt blir ju vad man gör det till. Men jag förstår er som tyckte det va tråkigt, faktiskt. Och jag ber om ursäkt! Hihi och en sjukt stort tack för presenterna. Verkligen super fina!


1 2 3 fanta och rose

Kommer bli en riktig husamora jag, har gjort rent kylskåpet, fixat lunch, fixat disken, fixat tvätten och lite sånt skit hela morgonen.. Jävlar vad man hinner med när man går upp halv nio!! Sen har jag duschat, rakat min kropp på behövliga ställen och nu ska jag ta tag i mitt rum. Snart kommer Amanda också. Sen kommer det bara fler och fler runt sju. Ikväll blire göttans.



4. Favorit låtar.

Hoppar trean, hatar outfitts bilder, tänker inte ställa mig och klä på mig något exclusivt bara för att ta en bild. Jag går runt i mina mjukisar och pappas tröja. Så äre bara.


En fin bit som nöts på ganska bra här hemma just nu. Sen går det mest blandat på spotify. Så kan säga att just nu har jag ingen favoritlåt!

Gullegullan koko som en gööök

Umgås med klara, vart en promenad/cykeltur i det ultimata vädret. Liten paus för duttslingar. Njuuta hela kvällen.


ilandsproblem

Irriterad som fan sitter jag här. Nu vart mitt utvecklingssamtal flyttat till fyra istället för halv ett. Någon råkade väl öppna munnen och säga att min mamma inte kunde då så då ringde dem och ändra. FAST MIN MAMMA KUNDE DÅ. Okej, ni tycker väl detta inte är en big deal, men jag hatar att vara i skolan, jag hatar att vara i stan osv osv osv osv. Så nu lär jag vänta i en jävla timme på måndag (efter skolan) för att någon inte kunde vara tyst. Okej jag är inte arg på den som sa något men blir så less på livet när sånt här händer. Frågar mig själv "varför juust jag?"


2: En av de viktigaste personerna i ditt liv.

Oj, en kan bli svårt! Men förutom min familj så är Hanna riktigt viktig. Denna vinter har vartit lite jobbig men jag har inte velat visa det, men hon har sett genom mig. Sett att jag inte är fullt så glad som jag brukar vara osv. Hon har gjort mig glad, hon har ställt upp för mig och vi har gjort så sjukt mycket saker ihop. Love you long time 




Jag hoppas att jag en dag kan ställa upp för dig som du ställt upp för mig, fina vän!

1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.

Vet inte vem som vet mest om mig, jag är ganska öppen och alla mina vänner vet det mesta om mig. Efter många om och men så kommer allt ut. Sen vet min lillasyster ganska mycket om mig, är man nyfiken så får man reda på saker så att säga. Hon vet allt tokigt jag gjort på fyllan och alla killar som jag har följt med hem osv. Och min mamma och pappa vet väl en hel del men inte allt. Lika bra att dem inte vet allt om deras lilla prinsessa. Men dem skulle nog inte bli förvånade, för dem vet hur jag är. Helt galen


Kör la på denna i några dagar fram över

1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.
2: En av de viktigaste personerna i ditt liv.
3: Dagens outfit.
4. Favorit låtar.
5. 5 fakta om dig själv.
6. Bild på en tid du saknar.
7. En bild från din förra sommar.
8. Största rädslan.
9. 5 mål i ditt liv.
10. En puss - eller krambild.
11. Favorit citat.
12. En bild som för mig betyder kärlek.
13. Personer som får mig att le.
14. Din bästa resa.
15. Du och dina syskon
16. Vad sårar dig mest?
17. Ångrar du dig något som du gjort i livet?
18. Något du älskar att göra.
19. Något du blir glad av.
20. Fem minnen och beskrivning.
21. Åtta händelser.

One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you, Right next to you. Nothing will ever come between us, I'll be standing right next to you, Right next to you.

Vart hemma idag, har städat lite osv. Hade galen mensvärk i morse, låg dubbelvikt i en timme tills jag somnade av matthet. Men i morgon lär jag pallra mig till skolan, orkar inte komma efter. Orkar inte skolan överhuvudtaget just nu. Vill ha helg hela veckan. Mycket att se fram emot nu, i helgen ska jag firas i förskott, helgen efter blire dubbel 18 ferre, sen har killarna lagfest helgen efter det så då blire väl lite dricka så att säga. Men det är bara gött.
Fiiiiin kläning, ska garri bli min azzååå<33333

From the club to the ghetto, From the yacht to suero, Never stuck in the midle.

Då va man hemma efter 6 nätter hos Hanna. Tiden har gått galet fort, åkte tillbaka till henne idag när hon kommit från skolan.  Sen va vi på träning efter "den sista måltiden". Sorgligt. Synd bara att jag äter där ca tre gånger i veckan. Hihi min extra familj typ.

Men my really familj har saknat mig, pappa var så glad att jag kommit hem så han skalade min apelsin, mamma bjöd på glass och vovvslingen slicka hela mitt ansikte. Sen vart det lite deeptalk om skolan som just nu är DRAMA. Äsch jag gillar drama, jag skiter i det.. låter dem sköta det där själva. Förutom det som rör mig då ofc.


I mörra blire skolan, ska klippa klara och sen trallar väl vi ner på stan en sväng. Blir la gött det.

And baby, everything that I have is yours, You will never go cold or hungry. I'll be there when you're insecure, Let you know that you're always lovely.

Åh är hemma i mitt egna lilla kryp in nu, mamma hämta mig vid halv tolv så har sökt lite sommarjobb nu när jag vart hemma och ätit glass med moren och lillebror i solen! Ska gå ut med vovven på en promenad snart också.

Igår så följde jag med mamma till seo's, när vi var klara gick jag till flingan. Sen vart det en promenad med Wilja, Tyzon och Hanna. I två timmar var vi ute, helt fantastiskt väder!

Elias, Sonny & Danne kom över på kvällsmat, vart tacos. Sen badade killarna, Oliver och Theo kom också över. Vi åkte en sväng med bilen och sen skulle vi kolla film men alla dampa så sluta med att jag låg själv och kolla fast sen kom Hanna också.

Skönt att vara hemma men är redan less på att vara själv, ikväll blir det cirkelträning! Gött mos.


Bild från fredags, när matte var i farrten.

Måste bara påpeka

Åååh ska fira min födelsedag med massa underbara vänner på lördag, ska bliii så kul.. Längtar verkligen. Undra om man ska dra på sig nyårsblåsan. Finfest ala Lovvan.


Warra warra, warra warra

Pallra mig till skolan idag, drog lite tidigare och tur var väl det för det vart en till fight på svenskan. Skönt att inte behöva vara med, men finns ju några töntar som skyller allt på en osv. Okej, det kanske är barnsligt men ingen är bättre än någon annan och vi är fortfarande unga och vi lär väl oss med tiden.

Sen när jag och hanna var återförenade baka vi kladdkaka, grilla burgare med Sonny, Elias och Oliver. Åkte lite bil med Sonny. Kolla tv. Käka popcorn och glass med kladdkaka. Osv osv. Ledig i morgon så ska sova ut ordentligt. Soft. Ska följa med Mamma till frisören dock men inge mer med det.
Sen var jag en tönt för jag tog bort mina tweets på twitter, men känner att jag inte vill skämma ut mig genom att bråka som en fjortonåring på twitter. Bättre än så är jag.

Can you be my star?

Hanna och jag råkade försova oss, gick inge vidare det inte. Men snart är jag påväg till skolan iallafall. Soooft.

I heard you're a player. Nice to meet you, I'm the coach.

Dagen har verkligen gått fort, satt och chilla i min ensamhet tills klara kom. Promenera i säkert en och en halv timme, handla mat och gjorde taco och bjöd över Malin. Sen vart det hockey när Hanna kom från jobbet, vinst med 9-1. Sen laga vi mat igen, kött och gratäng. Mumsfillibabba. Och nu har man duschat och snart blire sängen. Skolan i mörra. Ledig tisdag och onsdag dock.. Dubbeltrubbel helt enkelt.

Min blogg har verkligen blivit en dagbok sen jag "flytta in" hos Hanna. Men jag fattar väl att ni är intresserade om va två unga flickor gör när dem är ensama.

Jag gråter ofta, och vad ska jag göra utan dig? Alla minnen när du såg i mina ögon, och ingenting får dig tillbaka nu

Ligger hos Hanna helt ensam, hon drog och jobbade och snart kommer klara förbi några minuter tills bussen går. Tänkte på en sak, om man har föräldrar som ringer en eller flera gånger på en kväll så vill man ha föräldrar som inte ringer och håller på. Och har man föräldrar som aldrig hör av sig så vill man ha såna som gör det.

Jag har vart borta sen i torsdagsmorse och mina päron har inte ens skickat ett sms sen dess, tycker det är skönt. Fast ibland tänker jag "tänk om det händer mig någonting", men jag vet att dem inte skiter i mig.. Dem bryr sig ju. Men när alla andras föräldrar ringer varje kväll osv så känner man sig obetydlig på något vis. Fast man inte är det.. Aa ska inte predika mer, tänkte bara säga att ni som har föräldrar som ringer och tjatar borde vara glada.


och nu kommer mina systrar säkert säga åt mamma/pappa att ringa/smsa men det är inte det jag vill, dem hör ju av sig när dem har något att säga eller undrar något. Bästa moren och faren ♥

Du var mitt allt, du var hela min värld

Sitter och trycker i mig pommes och bea med Hanna såhär på kvällkvisten, framför en varsin data.. Så socialt. Jag spelar The smurf och co. på facebook och så lyssnar vi på gamla godingar. Asså man får typ årets känsla av det, känns som allt var bättre då osv. Nästan så man mår lite dåligt, men det skiter man väl i. Bjuder på två bilder från igår, ena är ju groteskt vidrig men jag är ingen klenis jag inte.


Städtanten Lovvvan

Hanna och jag sitter med en varsin data i knät och bara tar det lugnt. Skönt. Igår grilla vi hos Adam med några pojkungar, sen satt vi och tog det lugnt. Drack lite och kolla när dem tatuera. Sen drog vi hem till Hanna, det kom lite folk och vi drack till ett innan vi drog till Oliver. Kom hem till Hanna vid tre efter ett stop hos Adam. Jag, Malin och Hanna hade deeptalk och gömde oss för alla idioter som sprang runt och banka på rutorna och ville komma in och få sovplats. hahahaha.

Idag har vi städat, ätit taco, träffat flingan och madde och bada jacuzzi.  

Alla minnen när du såg i mina ögon och inget får dig tillbaka nu

Ligger i Hannis soffa och chillar helt forever alone. Igår åkte jag och Danne hit efter skolan och skolan var ett riktigt skämt igår. Hahaha, alltså pinsam klass. Catfight trehundra, läraren börja gråta. Flera åkte hem pga att dem kände sig mobbade. Ja och vi ska vara duktigare än killar, tror fan inte det. Nåååja. Iaf så hängde jag här med ett par killar igår och Hanna såklart. klippte både Rita och Oliver igår också.

Nej nu ska jag kolla på djungelns drottning och äta något. Bästa

En vanlig dag med ulle pulle

Måste bara tipsa om Ulle. Första låten här, jag lyssnar på den varje morgon. Jag blir alltid glad av den och det är genast mycket lättare att ta sig iväg till skolan. Ni skoltrötta borde testa. Och ni som är lite på botten, man känner verkligen att det är värt att kämpa lite, för man får så mycket tillbaks.

'


Och den här låten är en riktig gammal goding, minns att man alltid dansa till den på småstjärnorna i skolan.



The worst mistake anyone can make, is being too afraid to make one.

Alltså vad är det som händer, vi har blivit telefon trakaserade sen i söndags, av någon gubbe. & en klasskompis anklagar mig för massa saker som den inte kan säga vad det är utan säger "du vet bäst själv".. Haha hatar den meningen. Ska man anklaga någon så ska man kunna säga vad man gjort och vem som sagt det annars kan man ge fan i att säga något alls
..Och slutligen hade en tjej som går i sjuan sagt till Vican att hon hata mig för jag va trång. Man ba vet du vad trång är? Blir så less på "dagens ungdommar" Vafan vet hon om min fitta är trång? Är det ens en anledning att hata någon? Sen går allt utan blöja att töja så är jag så jävla trång så ska nog det ordna upp sig med tiden.

Ding Ding Ding här glider Lovvan in

Hade en chill dag på praktiken, gjorde inte så mycket. Fixa lite i hyllorna och va iväg och handla. Sen kollade jag mest. Sen cyklade jag hem efter jag hälsat på Hanna. Feeling. Dock va det så jävla mycket vindar så jag orkade bokstavligen inte trampa. Hoppa av och gick en bit.

Slänger upp en bild på mina fina "jobbarkompisar" på praktiken!! Multibra team. Jossan gör Naglar, Ylva klipper och Jenny fixar ögonfransförlängning! Ultimat helt enkelt.


Saknar

 

 


I DON'T NEED SEX, LIFE FUCKS ME ALL THE TIME.


Euphoria


Heela tiiiiiiiin ska ni hålla på

Den här helgen kan ha varit den tråkigaste på länge, eller den va inte tråkig men jag har inte gjort någonting vettigt. Suttit i Georgs hus med Hanna och massa pojkar som kom och gick i ca 18 timmar. Och i fredags va jag en timme oss Mackan med Hanna & Madde och några pojkspolingar.

Igår hyrde vi en film, stockholm östra. Bra film faktiskt, gillar svenska filmer. Dock vart den lite seg ibland och det fanns människor man irriterade sig på i filmen men så är det väl alltid.

Nej nu ska jag fixa mig sen kör mamma in mig till skolan, tacken och loven för det. Två lektioner idag!!


Walking alone


I fix it, back on track. Wooooooop

Skönt med helg må jag säga. Har vart så less på livet denna skol-vecka. Usch, har verkligen gått fullt ut.. varje lektion och varje minut. Inte likt lovvan men hon klarar det bara hon vill.

Ikväll ska jag nog klippa Oliver sen har jag fasiken inte en enda lite susning. Helt okej. Kanske stannar hemma hela kvällen om det inte händer någonting. Hihi intresstiano? Nej.


Har massa saker att längta till nu!
15 mars- flyttar in hos Hanna i en vecka, ni kan bara tänka er va kul vi kommer ha!! 
2 april - ögonfransförlängning
9 april - lovvan fyller. hihi
och ett datum som inte ens är bestämt. Lovvan ska iaf firas. Ofc. Hihi.

19950409 - I don't wanna break these chains.


I wanna love you but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison
I wanna love you but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison

I hear you calling and it's needles and pins


allting kommer bli bra tillslut.

Händer ingenting just nu, jag gick i skolan 9 timmar igår.. Ofrivilligt. Och sov resten. Förutom bussresan då.


Bild från i onsdags när vi skulle åka skrillor på idrotten. Mycket tråkigt och mycket kallt.

Inge jävla juletid här inte

Det är fan vår på rikitgt nu, snart. Idag blirre skinnjackan för att headra vädret. Möjligtvis lite kallt men det skiter man väl i. Blir så glad av vädret, även fast alla som twittrar om sport precis gjort mig så arg.

Grattis din ultimata snorunge

Grattis bästa du! Älskar dig!

Ding ding ding

Tjenare gullvipporna. Idag vakna jag med lycka, klockan va åtta och solen var på topp och det va underbart. Det gör mig lycklig. Har iaf haft praktik idag, på lunchen gick jag till Hanna som bjöd på mat och jag köpte fika åt henne så hon kunde gotta sig i sin sjuka stund.

Nummero fem.

Kjol från Nelly och tröjan från Gina.

Nummero quatro

Från Hm. Ultimat till sommaren.

Det ska ni ha jävligt klart för er.

Ni kommer inte tro era öron.. Jag har nämligen chockat mig själv och mina päron. Va så skönt väder så gick från vägen hem trots att mamma åkte förbi och försökte få med mig in i bilen. Sen stod jag tjugo minuter på crosstrainern. Ni kanske skrattar åt mig men det är fan mycket för mig. Helt sjukt jobbigt, körde på kanske tungt motstånd också.

Nu kan jag gå och lägga mig med ett leende. Fast det gör jag ganska ofta så.


Har suttit och kollat kläder/skor i en timma nu, så mycket jag vill ha. Lägger upp lite trots att jag inte är någon pissig modeblogg, jag lägger upp det jag vill ha, inte det jag vill ha för att alla andra går runt i det.

Nummero tres.

Från vero moda, önskar mig även en till topp därifrån, den finns inte på sidan dock. Samma färg som skjortan. Mycket fin.

Fint väder

Har suttit nere vid ån med Amanda och druckit kaffe/te och duttrat. Efter en sallad på coffehouse eller hur det stavas! Perfekt håltimme/lunch!!


You don't have to be perfect, just be the best verision of yourself.

Hade en helt okej kväll igår, va överallt och ingen stans. Först va vi hos Ekan, vidare till Tine, drog till Adam, åkte till harbo 10 minuter men drog tillbaka till Adam. Avslutade att jag och Amanda deckade hemma hos hanna klockan halv fem. Men inte gråter jag för det. Ska bara njuta idag. födelsedagsfest är ingenting för mig.

Grattis Bääbis

Grattis lilla gullet, 7år!! sjukt va tiden går fort.
Älskar dig syster!

Partieeee

Nu kör vi


ahah ahah ahaha i like it

TURTEDUVOR. Har bott hos Hanna sen jag sluta skolan i fredags och kommer fortsätta med det tills vidare. Där med tokig uppdate, jjust nu sjunger vi med i gamla klassiker och gör om dem till mycket bättre låtar. nej lär suppa nu herra gays eller vafan det hete.r

Neeeeeeeeeeeeej

Typiskt


Fredagslyx

Det bästa med att gå frisör är nog att man kan bli klippt lite när man känner för det. Skaplig lyx, tvätta håret, klippning och styling blir det denna fredag :D


Chacka Chacka boom boom

Igår efter skolan, som jag åkte lite tidigare ifrån. Tänkte ska jag behöva sitta här till fem? Det va strålande väder och skollusten var noll. Så tog mig till Våla, umgicks med Jarrmo & Mackan medans jag vänta på Hanna. Sen kom Hanna och vi umgicks med dem lite till och från under dagen. Hann även med en glass med Flingan, Nikitha och Wilja. Träffa Elias en sväng och vara hos Adam någon timme. Lite kebab bjöd även Hanna på, gullet!

Börjar inte förrän kvart över nio så det blir la 08.25, en timmes sovmorgon. Naiz.

Tango balle

Kollar film på engelskan, totalt värdelöst!! Thihi


RSS 2.0