Love me now or never. But when you love me, love me forever.


Igår åkte jag och tog några cider hos Adam med grabbarna, otroligt soft. Men sen åkte jag iväg på lite jobb. Sen vart det lite bilåkning med Nikitha och Robin.

Håller just nu på att fixa ALLT. målat både finger och tåssings naglar nu så nu torkar jag, väljer kläder.. packar, väljer skor.. packar, väljer jacka.. packar. Sminkar, plattar hår osv osv. Snart sitter jag i lugnan ro ute i solen med fina vänner och knäpper några kalla.. Men till dess; STRESS!!

if you don't want to lose the closeness you have with a person.. Never fall in love with them

Igår va man somsagt lite av en barnvakt, eller en satkärring skulle jag vilja säga. Man va inte så glad på slutet.. Irriterad, lätt retad och frustrerad. Men man höll ju ut som den viking man är, Robin bjöd på kebab så då vart man nöjd. Och efter det körde vi på lite afterwork, vart någon cider ute i kvällsolen sen satt vi hos Adam i stortsätt hela kvällen, en sväng förbi Henke och Bina.

Nu mååååste jag städa, ser ut som kattpiss på rummet sen ska jag dra iväg på fotboll..

Love is in the air

Hade de super hos flingan i går och inatt, städade i 10timmar i hennes hus idag. Rent och fint må jag säga.

Sen åkte jag, Carro, Malin och Hanna till Becca och umgicks med henne i tärnsjö och nu ska jag krypa ner i sängen.. Barnvakt i morgon åt Wilja, med Hanna.. kärlek!!


Godmorgon


Goskväll med massa söta flickor

Kollar på film och äter gottigheter efter en lååång dag i skolan. Slingade håret också, fint.


Längta aldrig tillbaka

Sitter på bussen mot skolan, blir tre timmars svenska nationella till att börja med, huvudrätten blir trettio minuter muntlig engelska oh efterrätt är tre timmar slikig frisör lektion. Adjöss!!


Just cant get enough

Har haft en mysig dag, kort skoldag och mycket häng med olika personer hos olika personer. Gjort lite vad jag kände för idag, vilket knske inte är så bra ibland men det blir inge större drama av detta så det är chill.

Imorgon ska jag beställa papper så jag kan ställa mig i bostadskö. Vill flytta nu direkt men vet att det inte funkar så, vill dock inte leva på mina föräldrar efter jag är arton, lite kanske men man blir faktiskt vuxen. dags att klippa navelsträngen helt. Fast den har typ ruttnat av för länge sedan, tyvärr. Hehehhehheh


Hello bitches

Sitter i skolan och fördriver tiden med vican och Alex. Blir lite egobilder och surfning. Tokigt :D


Someday

Fredags; Åkte buss hela dagen, fixa mig med Madde och sen drog vi ihop ett gäng och överaskade Nikitha, trevlig kväll. Hade kul dock slutade inte kvällen lika bra som den startade men det är sånt som händer.

Lördags; Drog till Hanna på eftermiddagen, hängde hos Adam ett tag. Åt med flingan på pizzan och sen drog vi till Adam och drack lite. Madde körde fin bil. Sen drog vi till Danne, skapligt mycket folk. Kul var det, men det hände mycket tokigt också. Men sen traskade jag hem vid tre taget med Hanna och två pojkungar. Sov kvar med dem.

Söndag; Upp i gryningen. Barnloppis i harbo med Flingan. Sen åkte jag och Hanna till mig och åt mat, Malin och Becca kom förbi ett tag och sen sov vi ett tag. Klippte en dam innan vi drog till Adam och kolla nio filmen.

Igår; skola, hängde med flingan till vårdcentralen, sen kom Hanna. Städade, Promenarade, Åt mat och hängde lite bara. Sen mötte jag och Hanna upp Malin och prata. Avslutade med massa snack med massa olika vid fribbans och en sväng med Matte i bilen.

Idag; Har gjort nationella provet idag och hängde med Jennifer. Länge sen.. nu ska jag ta en tupplur innan det är dags att hitta på något.


Lördag & Söndag i bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

We are Young

Lever livet, orkar inte tänka onda tankar men svårt att sluta när det är som det är. Dags att tänka på sommartider och Valborg. Ska ha sjukt kul och bara umgås med dem som betyder något.. Tänker försöka att inte lägga energi på andra men kan bli svårt. Natti

 

 


Grattis Nikitha, 20barre!

Bilder sen överaskningsfesten för Nikitha igår, med oss närmaste.


Nananana À months ago nananana

Gör inte så mycket varierat i veckorna längre, hänger med Hanna, ofta hos Flingan. Träffar Elias & Sonny titt som tätt och bara gör dt hi känner för.. Förutom skolan då, imorgon har jag hårprov, tungt. Bjuder på lite bilder sen eftersom jag nu alltid bär runt på en någorlunda kamera och JAA allihopa jag är jätte jätte jätte nöjd över min telefon, nu behöver ni inte fråga en gång till.

 

 


Kvällsfika

Tydligen mode att vara nyttig nu, dock har jag aldrig gillat att följa mode.. Men tänkte testa iaf, bra för min mage som krånglar så.


En vän är någon som vet allt om dig men tycker om dig ändå

Drog lite tidigare från skolan, har mått illa oh kallsvettats hela dagen. Vidriiit! Men hann iallafall med att lyssna på lite svenska nationella oh matte..


Sötan


Godmorgon

Går inte att ladda upp bilder.. Men hur som haver sitter jag oh äter frukost med syster.
Åkte på cirkel träningen igår iallafall men innan vart det en promenad med Mallan, Vican och Carro. Nåja

 


123

Vart hemma idag, eftersom jag inte kunde sova inatt pga av magen, tokigt. Får se om jag orkar cirkelträningen.. Eller om magen orkar. Nu blir det iallfall lite tvhäng.


Set the world on fire

I söndags sov Hanna hos mig, efter att vi hängt hos Flingan ett tag, sedan ett tag med Elias, Sonny och Victor. Sen skulle vi ju plugga men jag+hanna+plugga= dålig kombo. Men vi kolla på film innan vi slockna.

Igår, tro det eller ej.. Jag kom till skolan utan någon text till min muntliga svenska men gick från matten med ett komplett tal. Mycket grym. Så fick nog minst g på min svenska, lyckaaa!! Sen gick jag en promenad medan jag vänta på pappa skulle sluta jobba så åkte med han hem. Sen träffa jag Hanna & Flingan på kvällen, sen gick jag och Hanna till Emil för dem skulle plugga. Sen vart det en sväng till Pellans för oss innan jag och Hanna åkte hem till henne och kolla film och sleepa.

Idag är jag ledig, ledig, ledig. Såå underbart!


You told me that they can't understand the man I am So why are we here talkin' to each other again

Robin hämta mig igår så åkte jag till Flingan, klippte henne, gosa med Wilja osv. Carro, Malin, Malin, Madde och Hanna var också där. Sen handla vi och lagade mat, fast bara hälften var kvar vid middagstid. Småttigoooood mat. Sen vart det mys framför tvn med Madde, Hanna, Carro, Flingan och Wilja hela kvällen. Chips och Cola. Yumm!

Sen när Flingan skulle sleepa så drog jag, Hanna och Carro till broden för att sedan följa med pojkungarna till Danne (bodegan) på lite ferre. Nyktra och jävliga satt vi där och härja. Kom hem vid halv två tiden totally uttråkad.


Idag har jag enbart kollat på en prinsessas dagbok och ätit en låååång frulle. Nu måste jag skriva min svenska muntliga nationella. fattar nada, zero, noll, ingenting. Usch känner bara; Jag är för fan svensk sen barnsben. Fattar inte grejen. Orkar inte börja.... har bättre saker för mig. Och jag kan svenska utan problem liksom

Men ska nog plugga ihop med hanna, vilket kanske gör det lättare... eller så blir det inte av alls. Mo ha ha ha

Some Die Young.

Torsdags; Ledig så sov ut, sen vid två åkte jag fram till Hanna. Vi sov lite tillsammans, satt vid datan, åt mat och gick och köpte glass. Sen mötte vi Anna-lee en snabbis innan vi gick och mötte Flingan och Nikitha. Hängde hos Lina med dem hela kvällen och massa cjutiga ungar.

Fredags; Skola skola skola, hade bara egenhårvård och så lärde vi kolla på ett program om frisörer. Sen åkte jag hem och gjorde mat med mina småsystrar som vi med aptit krubba i oss på ett fåtal sekunder. Sen kolla jag på film och lalla runt lite hemma innan jag bestämmde mig för att gå och lägga mig. Tidig kväll!

Idag ska jag snart åka fram till Flingan och Hanna, ska klippa flingan lite sen vet jag inte vad vi ska göra.


UPD TILLS VIDARE.

Åh hatar att jag blivit "sån där" som skriver massa skit om känslor och grejer. Men grejen är att jag är likadan så jag dömmer inte någon av mina vänner på det sättet som ni kanske tror. Absolut inte, ni är det bästa jag har! 


Men just nu går livet sjukt segt, jag behöver motivation. Motivation till träning, jag försöker alltid börja med att träna.. Men slutar alltid efter två gånger/en vecka. Skulle nog behöva en PT. Någon som känner sig manad? He-hee. Nej men seriöst, behöver få lite ordning på mitt liv. Äta bra (hatar att äta bra!!) För grejen är den att jag inte tror på fullkorn, alltså hur stor är chansen att du går upp mer på en vecka då du äter icke fullkornsbröd än en vecka när du äter fullkornsbröd. ZERO. Och du får inte någon "längre" engergi. Tro mig jag har testat, jag blir alltid hungrig fortare av det där jävla piss brödet.

Men allt handlar inte om motivation, träning, skola, betyg, mat och sånt rabbel utan om känslor.. Lär pussla ihop dem. Tror jag har ett litet uppehåll tills vidare, för jag är inte det som pratar om sånhär. Även om det är lättare att skriva än att prata. Så ge mig några dagar så är jag tillbaka, troligen lite mer ihop pusslad.

11042012 - 20:10

Nu; Föräldrarfällan och te! Riktig myskväll med mig själv, ledig i morgon!

Jag trodde jag var kär men det visade sig att jag bara var obeskrivligt kåt

Dudes! skolan idag var bokstavligt en pina, men efter skolan tog jag mig ner på stan med Klara och käka mat. Köpte en foundation och någon tröja på rean. Mycket bra!

När jag kom hem hamna jag i soffan framför systrar i jeans, skulle egentligen åkt på cirkelträningen vid sju men kände inte orken, lusten.. Är så less på livet. När man är glad och lycklig tänker man alltid att man är så glad att man har så mycket vänner osv för när man väl blir ledsen kommer dem ställa upp för en osv. Men när man är ledsen, då står man här själv.. Ingen ser igenom en. Sjukt, önskar det kunde vara som i filmen fast i verkligheten.

Måste skriva svenska nationella också, har muntlig redovisning på måndag.. Måste klara g också eftersom jag har ig i svenska, men vad ska man skriva om? Relationer, men vad för relation. Önskar jag kunde betala någon som gav mig en bra redovisning, men ingen vill ju plugga i onödan nu-för-tiden.


Remembering me, discover and see

Så sjukt trött på att höra hur dum i huvudet jag är, hur oförskämd och hur mycket jag sårar folk. Undrar bara om du som säger det vet hur mycket folk sårar mig? Jag visar det aldrig, för varför ska folk få njuta av det? Jag brukar ofta ta det med en nypa salt, men tillslut blir det för mycket.. Folk som kallar sig mina vänner spottar mig i ansiktet gång efter gång, dem ljuger. Dem snackar skit. Folk tror inte jag har ett hjärta, men jag har det. Annars hade jag väl klarat av att skälla ut dem totalt? Trycka ner dem lite osv.

Och visst jag är lite halv rasist, men det är väl mitt val? Mina åsikter och jag brukar inte springa runt och skrika ut vad jag tänker till personen jag tänker det om. Men jag är nog det för jag är en bekväm svensk. Sverige, svensk, svenskt. Skulle aldrig kunna flytta till ett annat land, kanske resa lite när jag slutar gymnasiet men sen ska jag föda barn som ska få en fin uppväxt här i sverige. Och bara för jag erkände mig som halv rasist så betyder inte det att jag inte accepterar utlänningar och invandrare eller vad man säger. De finns många med gott hjärta.

For the others, he's nobody, and nobody's perfect. Therefore, he's perfect.

I fredags var jag hemma hela kvällen nästan, krubba med lillsis och storsis. Sen kollade jag på film och vid nio åkte jag bil med Drull, Ras & Vican i 2/3 timmar. Sooft må jag säga. Vart en sväng förbi hedesunda och ön.

I lördags kom lite släkt och vi hade någon slags pårremiddag här hemma, leta påskägg och fikade. Trevligt må jag säga. Åkte fram till Carrlin och föra med ett stort gäng tjejer, ett skönt och bekvämt gäng lär jag säga. Härja vidare till Linus lägenhet, tråkigt som fan där. Så vi tralla snabbt vidare till Vallen och visst det va inte ett dugg kul till en början men det vart. Avslutade kvällen med att gå hem med Victor till Malin och krypa ner i hennes säng där hon låg och vänta på mig.

I söndags gick jag till Carro när jag vaknade och kolla tv och prata lite. Sen åkte jag och kolla fotboll i tierp, inte ett dugg magiskt. Tråkigt, vinst med ett ganska stort antal mål.. som vanligt när lillesis spelar. Dåligt. Sen var jag bara hemma hela kvällen, kolla på kalle och chokladfabriken med Andreas. Somnade sött.

Igår var det min b-day! Som present fick jag åka in till stan och köpa en luur. Så pappa och jag åkte in till stan och jag vart en lycklig juppinalle-ägare. Dock kommer inte telefonen förrän fredag. Sen kom Flingan, Madde, Hanna & Wilja och åt tårta osv. Mysungarna!! Sen kom släkten och smaska i sig lite dem också sen avslutade jag kvällen med att bjuda över Malin, Carro, Vican, Elias, Sonny & Aron. Så vi krubba lite fika och bara gosa runt.

Idag var det praktik, gick fort och satt mest och prata med Korre. Och Ylva när hon inte hade kunder. Fick avsluta dagen med att duscha/föna/locka Korres håår.

Grattis bääästa Lovvan <3

Är magiskt att se sig själv växa upp, Grattis till mig själv. Egenkära jävel.

skaffa dig vänner innan du behöver dem

Alla har fördommar, ALLA. NÅGON GÅNG. Jag har självklart också fördommar, massvis. Alla snackar skit, ALLA. NÅGON GÅNG. Trött på att alla vill ha ett perfekt liv, själv tycker jag att det hör till livet att folk ska snacka, sprida rykten, göra misstag, allt hör till livet. Tror inte på ett perfekt liv, tror på drama. Drama drama drama.


Du vet väl att jag saknar dig? Att jag saknar dig varje dag. Jag saknar dig varje dag. Fan, jag saknar dig varje dag

Har inte skrivit på ett tag, har inte gjort så mycket vettigt. Klippt lite, träffat Vican, hängt med Hanna, hängt med Malin, vart på fotboll, kollat film, träffat massa folk, tagit en torsdagsfylla, vart i tärnsjö, åkt amazooon, städat, ätit glass med lillebror, åkt buss med lillebror, hängt på pappas jobb, storhandlat med faren, gått påskgubbe med lillebror, bakat. Ja har väl i stortsätt inte gjort så mycket speciellt. Idag ska jag städa lite och sen får vi la se vad som händer ikväll.

4 pic från lördagen, fina vänner, fint väder, fest


Dag 10: En Puss- Eller Kram Bild.


Everytime we touch

Somsagt träffa jag Klara & Hanna igår och umgicks med dem hela kvällen, va med Sonny & Victor. Kolla på halv åtta oss mig, Zlantan exklusivt och Älskling, du har blivit en tjockis. Sen köpte jag och Hanna chips och åkte hem till mig och kolla film. Vart en promenad med vovven efter det och slutade med att vi låg i min säng och kolla OC. La gött.

Imorse ringde det jobb till Hanna så lärde traska upp vid åtta snåret så hon kom iväg. Och nu ska jag försöka sova en timme till så jag klarar av att klippa två småbarn på eftermiddagen, måste ha tålamoooood.

image description

You're the one that i want

Har lallat runt här hemma i väntan på att Hanna ska höra av sig, ska träffa henne sen när hon är "klar" eller vad man säger. Vart lite klippa på syster, laga mat och torka rent i ugnen. Tror Klara skulle komma strax, gött så tiden går lite fortare. Gaalet segt att vara hemma, uschaa.


Vart tog våren vägen?


The worst mistake anyone can make, is being too afraid to make one.

Igår åkte jag som sagt på fotboll, sen hämta jag upp Hanna så drog vi till mig en sväng. Sen hämta Sonny oss och vi drog och kolla på nio filmen. Helt ok, faktiskt ganska bra. Sen åkte jag hem efter den.

Idag har jag hjälpt mamma att städa, nu ska jag fika hos farmor och efter det blir det en dusch och sen hoppas jag på att Hanna vill att jag ska komma över och gossa lite.


9. 5 mål i ditt liv.

Nej ni ungdommar, jag har inga mål i mitt liv.. Antar att jag borde skriva att jag vill bli miljonär, skaffa snyggaste mannen, slippa jobba pga av överflöd med pengar, ha betjäner osv. Men icke sa nicke, jag vill slita för mina pengar, visst vill jag ha en snygg man men han behöver inte vara Joel Kinnaman, jag vill inte vara miljonär.. en snobbig jävel som går runt och slänger pengar omkring sig.

Det här kanske inte ens handlar om "mål" men jag vet inte om jag har nog inget ärligt talat. Vill inte bli känd, vet inte om jag vill bli frisör för alltid och lyckas med skolan är inget mål för mig det är mer som ett måste. Jaja, jag är en komplicerad person med en konstig livssyn.


1. Leva livet fullt ut, göra misstag och stå upp för den jag är. Ha kul, gör dumma saker, skäm ut dig och var dig själv.

Ni fick iallafall ett mål

8. Största rädslan.

Jag vet inte vad jag är rädd för, kanske att inte räcka till. Kanske döden. Kanske att förlora någon jag älskar. Kanske ett liv utan min familj och mina vänner. Kanske är det bara att cykla hem i mörkret. Jag vet inte, jag har aldrig sett det från den vinkeln.. Att jag är mer rädd för något än någonting annat.


Parapapapapapapapapa, valeu. Paparapaparapapara, clack bum.

Länge sedan jag satt vid datan känns det som, haft full rulle hela tiden. I fredags efter skolan hängde Amanda med mig hem. Vi käka mat, fixa oss och drog på fotboll. Derby, vinst. Efter det åkte Amanda hem och jag kolla film med pappa med massa gottiheter.

Igår fixa jag lite papper åt pappa innan vi drog in till stan. Gick på stan med nästan alla mina syskon. Fick panik av att det var så sjukt mycket folk i alla affärer. Usch, drog hem och fixa mig sen varte till Hanna för att föra lite innan vi tog oss till Hedesunda på fest. La gött.

Landa i sängen skapligt igår, kommer dock inte ihåg var klockan var. Idag blir det kanske klippa två pojkspolingar, bio med lillsis och lillbrur. Men anagligen kommer jag träffa Hanna. För det är ju söndag?!??!?!


RSS 2.0