Ååhfan

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen

Power of goodbye ♥

I måndags fyllde himlens underbaraste ängel 80år, grattis i efterskott farfar ♥
Jag saknar dig världens finaste farfar!! ♥

allting kommer bli bra till slut

Hockeyn igår gick som den gick men dommaren va puckad. Kom hem runt elva och somna som en stock, ska snart fixa mig och städa lite sen åka till tandläkaren och hämta min bettskena som jag ska ha på nätterna och se om något blir bättre.

Ikväll blire party hos Hanna, hoppas på en kanon kväll! Och i morgon blir det nog på't igen.


Om du lämna mig nu

I tisdags efter skolan käka jag cupido med Ronja & Amanda, igår va jag med Hanna till tärnsjö, annalie och sedan till harbo innan jag åkte hem. Idag vart det fika med Amanda & Ronja på storken efter skolan. Barnvakt ett tag nu sen blir det nog hockey med Kjellsi, Sudden och Hanna eller något annat. Ledig i morgon, då blir det fira Hanna.. 18barre!! Så jävla gött då.


Finaste Hanna

<3


ÅÅÅÅÅÅÅFAN

Tänker inte skriva något, bara att min skoldag va piss.
Måste börja ta med mig mat så slipper man spy på skoltoan.
Okej nu lät det som jag gjort det men det va typ tio sek ifrån.

Sen tänker jag även säga att lita aldrig på någon som inte har vart ett säkert kort från början..


<3

Hihi myspys


-

Next time you think of beautiful things, don’t forget to count yourself in.

Someone like you

Jag, Malin & Carro va lite dumma igår och skulle på't igen.. Äsch! Det var trevligt, vi började hos Robin & Flingan, med Jocke, Anton och Mårten. Drog till Nicke och Andrea, helt okej men vi var så slöa så det vart lite för lugnt för våran del. Sen vid elva drog jag, Hanna, Kjelle, Mårten, Anton & Jocke till Pellans. Garva ju läppen av mig, kom in några jävla pårökta äckliga människor.. Börja slåss så dem drog med min stol, tur att jag hann ställa mig upp. HAHA! Sen drog vi hem till Ron ett tag, kom hem runt halv 2. Skönt.

Nu ska jag snart på fotboll och kolla när lillasyster tar hem serien! Underbart, ikväll blir det nog hockey.


Hitta en skiva i Theo's bil...


ROTEN

Igår kom Hanna till mig, käka och så. Drog till Mallan och fixa oss lite, sen vidare till Theo. Jag vet inte hur fort det gick men woooops så stod vi tjejer och shaeka aset! Mamma.. Nåja. Skulle dra till tärnsjö en sväng men vi vände direkt där och hahahaahah roligaste någonsin.. måste vara. Sen skulle vi dra till Danne allihopa, för det vart för mycket folk. Fast då åkte jag med Mårten och Lunka till stan och hämta Rasmus istället, kom hem till danne och hade lite mys i soffan. Sen åkte jag hem, kom dock hem halv 8 i morse, mötte pappa som stod utan för dörren och kolla på sina ägor.

Hade faktiskt kul, fast det vart lite mycket tjat från min käft. Haha ovanligt.

Hahheehhe

Det var en gång två apelsiner som gick över gatan då blev en av dem överkörda då sa den andra apelsinen kom nu juice så går vi!!

Tagit den i skitan?

Hur fan kan man va så jävla fittig som jag är idag, blir arg för att dem har flytta upp båda bärbara telefonerna, för att mamma inte orka knyta upp mina skor, för att killen som satt bredvid mig på bussen i morse lukta V6 tuggummi uta helvitte OCH för att en tjej vill inte höra att dem är gullig, gullig gullig gullig, låter som en bebis.....  Ah, det där är väl ca 3% av min ilska idag..

Nåja, idag förutom skolan som jag knappt va i, strunta i svenska och engelskan så hade bara matte. Drog och fika med Malin (J?) & Klara, åkte till Hanna och glodde film, gick till Vican och mös i hennes säng, drog med Malin & Carro på Hockey. Natti.

True

"Hur orkar vi människor egentligen bry sig så mycket om alla andra? Jag är en sån person som tycker om mig själv, jag mår bra. Men jag är uttråkad och omotiverad. Jag kan erkänna att jag är världens strösta och lataste snorunge, jag är rätt förvirrad också. Men jag bryr mig inte om vad någon tycker, på riktigt så orkar jag inte ödsla mer tid av mitt liv på att hata. För ett år sedan så var jag så himla arg av mig och ville försvara mig hela tiden. Men inte längre.

Det är ditt liv, du gör dina egna val och ibland så blir det fel. Tänk såhär, det enda du någonsin kommer att ångra är det du inte gjorde."


Info

Imåndags var det skola igen, fick ansiktsbehandling av stylisterna, åkte med pappa hem och slutligen plocka jag svamp med mamma innan det vart sängen.

Tisdags handla med mamma, käka med mamma sen var det skola, kom hem va med Hanna, fika hos Oliver. Grattis Babe! Åkte hem och sov efter film.

Idag orkade jag inte gå till skolan, skyllde på huvudvärken. Men ångra mig.. ville gärna göra det dem gjorde på frisörlektionen idag. Nåja, ska nog sola snart. Baka chokladbollar först. Gott. Hedå

Fredagen i bilder (iphonebilder)




De flesta bilder är från när jag, amanda, ronja och sofia lämna örbyhus bakom oss för gott.. Kanske inte Sofia som bor där.

V.37


Soffsan my lööve



Nobodys perfect

Fredags tog jag bussen till stan, mötte upp några tjejer och drog till örbyhus. Började dricka och alla vart fulla illa kvikt förutom jag och Amanda. Sen kom några fina tärnsjöpojkar, ååååh vad ja har saknat dem! Dem släppte loss ordentligt och härja runt och hade sig.. Tydligen för mycket, dock fick jag skiten för det så vi drog illa kvikt. Grabbarna och Frida åkte bil till tärsjö, Jag, Amanda, Ronja och Sofia tog tåget till Tierp. Fick skjus därifrån till Theo. Bada lite tunna, satt och mös, sen lede det ena till det adra.. Ha Ha Ha. Vart pellans vid fyra, sen drog jag, Sofia, Frida och Mårten till Elias och sov där.

Lördagen vakna jag typ halv tolv och då hade tjejerna redan dragit så jag åkte hem och duscha innan fotbollen, kollade med tjejerna. Cykla hem och käka pizza med familjen och sen spela jag fotboll med Karolina och Andreas. MYSUNGAR! Klara kom vid sju, fixa mig lite sen drog vi fram. Träffa flingan, drog dit med Hanna & Klara, sen kom Malin, Carro, Madde och Moa. Mysigt, riktigt! Drog till bodegan (inte klara) och träffa lite folk, käka godis och så. Sen åkte jag, malin, moa och hanna bil med Patrik tills två typ då vi drog hem.

Nu har jag typ precis vaknat, ska åka och kolla fotboll med Pappa, Hanna och Malin. Kanske några fler i harbo, luktar derby. Och denna helg var fan värd trots att man inte gjorde mycket vettigt.


Ok? ok (2)

Sitter här, halvt fixad och ska snart kila iväg till bussen. Ikväll vankas det trevligheter i örbyhus, får se hur roligt det blir.. Jag menar nytt folk och ja, hihi! Hoppas på en kanon kväll iallafall.

ABC

Dagen har bestått av att jag försökte ta en egen sovmorgon men släpa mig till bussen ändå, lärde mig klippa men klippte snett som fan. Paddla kanot på idrotten, åkte hem. Va med Natta & Hanna, käka och så, drog till Felicia och sen lala runt lite. Åkte hem och har precis duschat. Livet traskar helt enkelt på. Imorgon är det svenska med reggi, orkar verkligen inte.. hon går mig på nerverna och ja. Skit samma.

WORD!!

Var alltid dig själv, stå på dig, och kör bara ditt egna race. Och dom som inte gillar det? Fine, du behöver inte dom i ditt liv ändå. För dom som du behöver vara någon annan inför, spela något du inte är, vad är det för ”vänner” egentligen? Det kommer ändå inte hålla, om man tänker logiskt. Men dom som du blir glad av, som du bara kan vara dig själv med, som du kan lita på, dom ska du behålla. Hårt. Jättehårt. För det är dom som är värdefulla.




123

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

You can never make the same mistake twice. The second time you make it, it is no longer a mistake, it is a choice.




++++

Skolan idag dårå, klippteknik och en engelska fast där fick vi mest skit och gjorde vad vi ville. Vart rasande när min lärare påpekade att "ni ska inte bete er sådär, ni är tjejer!!". Fuck you, varför ska tjejer alltid vara så mycket bättre än killar? Nåjja. Kom hem sex och drog iväg på bio med grabbarna nästan dirr, Jägarna 2. Helt ok film!!



Min mamma sa till mig idag att det var dags för mig att hitta en ny kille, hon trodde inte jag skulle palla trycket utan en så länge till så om ni vet någon toppen kille så hör av er. Sen måste jag sluta säga pusshej till mina tjejkompisar, för annars får hon falska förhoppningar. Sorry

Svårigheten är inte att dö för en vän, utan att hitta en vän som är värd att dö för.


My Destiny

I lördags duscha jag och åkte på fotboll, lillasyster bevisade att dem va seriesegrare osv. Sen drog jag till hanna och vi va med Nikitha och Ina ett tag, sen kom klara och vi drog på hockey. Sen drog vi till hanna och va där själva, vi åt nudlar och börja dricka tills hanna kom hem och tills malin och carro kom, sen mös vi och tillslut drog vi vidare till stan. Kvällen sluta i kaos för lilla mig så jag åkte bil med grabbarna hem efter att ha tappat bort mina vänner, kolla bodegans hus och sen ganska tidig hemgång.

Sliten söndag.. Dusch, hockey, pizza, snack och slutligen film hos Hanna.

Igår när jag var påväg till skolan, tog 07.55 bussen. När jag var tio minuter från avgångsplatsen får jag ett sms "engelskan inställd, vi börjar 11.10." Fuck you, alltså var vi där kvart i nio och börja tio över elva, trots detta gick det helt ok bra. Körde inpackningar på varandra på frisörlektionen, och då menar jag ingen släng i tre minuter och skölj. Tog väl 45 minuter en timme, så det var tur att våran lektion va 4½ timme.. vart precis klara till 5.

Idag har jag sovmorgon, sitter och äter en nyttig jävla frukost. borde fixa mig snart men har fan ingen ork, bussen går om en timme ca. Idag ska vi börja klippa våra lösdelar, wooowowowowo. Herra

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont...


mmm

"Det där med att vara kär, binda upp sig och ha sig. Är jävligt underbart och man kan göra det på så många olika sätt. Man förändras som människa både på både gott och ont. Du är inte längre huvudpersonen i ditt eget liv, utan han är. Personen du skulle kunna offra ditt eget liv för in the moment. Från att vara en slampig (ja, alla är väl slampor innan man binder upp sig) osäker liten tjej som ger sina tyglar till en  stor stark självsäker kille…

Vad kallas det, när man är så blind och naiv? Jo, första kärleken. Trots att han var helt perfekt så letade du fel. Skrev han med andra på Facebook? Var han otrogen? Varför var han inte hemma i tid? Varför valde han att gå ut med sina vänner istället för att vara hemma med mig? Och varför sitter han på Facebook istället för att vi ska umgås? Blir arg på honom och säger ifrån. Blir besatt vill hitta fel. Men varför? Jag älskar ju killen jag är med.

 

Berättar för dina vänner och alla säger hur blind du är, att han inte är bra för dig. Men är det någonting du glömmer att berätta för dina vänner? Att du älskar honom. Dom vet bara om hans brister… Dom mysiga kvällarna med fina middagar och varma ord blev vardag. Till slut så pallade du inte trycket. Ni gjorde slut och allting blev jobbigt och du klagar på allt han inte gjorde för dig. Men kommer du ihåg vad han gjorde? Dom mysiga kvällarna och dom fina minnena? Kanske inte. För just nu tror du att han är ditt livs största misstag.

 

Jag själv skulle aldrig kalla det misstag, snarare en livserfarenhet. Ser helt plötsligt hur man ändras så fort man går in och ut ur ett förhållande, när man går ut från en förhållande så är det som att man föds på nytt. Nya möjligheter, en chans att klara sig själv. Från att vara det som han kallade en ”bra tjej” till en riktigt ”go nuts” brud med lite för hårda taggar utåt så blev jag en annan själv. Man kan vara sig själv på flera olika sätt. Alla förhållande har sina bra & dålig sidor. Alla människor har två ansikten. Alla mina vänner som gått ur förhållanden snackar så dåligt om sina ex, berättar allt dom inte gjorde, hur elaka dom var. Dom hatar. Jag ångrar att jag inte kämpade mer för mitt förhållande som jag hade. Inte för att jag är kär längre, utan för att jag nu förstår hur fint det var. När allting lagt sig. Men det är en erfarenhet tills nästa gång – uthållighet.


För när man slutar älska någon, slutar sakna och slutar att bry sig så ser man allt så klart. Någon som känner igen sig? Sluta hata och var glada för vad ni hade."


sex your body

Sitter själv hos Hanna med Klara, haha. Ikväll blir det festa med finaste brudarna! Så jävla nice, älskar livet idag. Jag har även funnit mannen i mitt liv, bra!

Motherlover

Råka visst försova mig idag men vad gör det.. vi skulle ju ändå bara gått mellan halv 9 och halv 11 typ. Så jag sov till elva, rensade en kyckligäckel så mamma kunde göra en sallad och sen har jag målat några plankor åt pappa. Nu sitter jag här nyduschad och ska strax röra på fläsket, ska umgås med Jennifer ett tag ikväll osv osv.

OK? ok!

Less på mina nya klasskamrater som tvingar sig själva att röka för att "alla andra" gör det, som ljuger för att dem inte vågar vara sig själva

La gött med tårta

Vet inte men jag var glad när jag såg vädret i morse, måste nog vara för att mina dagar mest består av att jag är inburad i en skola, åker buss och får skjuss till & från bussen. Idag sa jag hejdå till min fina fina fina rosa onepiece.. kommer sakna dig trots att jag nästan aldrig använde dig. Nu längtar jag till fredag då mina naglar blir back on track!

Grattis till min lilla faster som fyller ett antal år idag!

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

Så less på en liten fittunge nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen, men kolla på denna och garva läppen av er för det gjorde jag




Eller kolla på denna och gråt en skvett


Vill du ligga med mig då?

Hade en galet rolig helg, somna med nöje igår kväll. Vallen, middag x2, fotboll, fest, vänner och ja för lite sömn antagligen. Skolan idag gav mig ingenting, skolfotto håltimme matte och frisörtid. Krubba med Pappa, möte i skolan och sen hem. Dåligt lugn dag. Lördag blir det nog att fara till Knutby på ferre, haha garvar läppen av mig.

Svenska hjärtan tinar

Älskar min lilla mamma, hon tror verkligen att jag är åtta år fortfarande.. Som när vi skulle till stockholm och nu när vi ska till uppsala har hon dragit den här "alltså tänk på att inte dricka för mycket nu när du ska till en så stor stad, och ta inte av någon du inte känner." Jajajaja, lite hjärna har jag med. Haha men ändå såå cjutit.  <3

Ju mer dem spottar på mig, ju fortare kommer jag att blomma

Hejsan kottar! Igår hade jag inte tid att skriva någonting men i Onsdags var jag fram och kolla på fotboll och våla vann med 3-0! Lycka att Theo gjorde ett mål, han som bara var inlånad. Dock ska han spela på Söndag också mot tärnsjö, då är det ett måste att kolla. Efter fotbollen satt vi och duttra lite sen åkte jag, Sonny & Elias hem till mig, kolla OC & Beck och åt mackor. Sen sov dem kvar och ja, vi drog till skolan igår i vanlig ordning. Skolan igår va galet rolig, Stina måste vara den sjukaste männiksan på jorden! Lovee it. Men drog hem när vi bara hade engelska kvar, min hals måde fan pitt.
Men drack tre koppar te så nu är det bara näsan som inte är på banan igen.

Nu ska jag snart till skolan, börjar 11.10 och slutar ca 13.00.. Det är bara frisör 2orna eller 3orna som ska duscha och styla vårat hår. Sen blir det hem och fixa inför kräftskivan ikväll! Soft.


RSS 2.0