Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Nu ska jag snart åka fram och köpa godis med Hanna sen ska vi till Emil och kolla på Pa 1 & 2, har inte vågat sett dem än men måste nu eftersom det snart är dags för 3an på bio. Läskigt!

5kg godis!

#ABC


I would have given you all of my heart
But there's someone who's torn it apart
And he's taken just all that I have
But if you want I'll try to love again
Baby, I'll try to love again, but I know...

The first cut is the deepest
Baby I know
The first cut is the deepest

It's the way I'm feeling I just can't deny






allting var svårt då men allting är lätt nu

Nu; Kila fram till Mallan och umgås lite! Underbara höstlov och underbara vänner, life is good!

some kinda hate

Kan bara skratta dig rakt upp i ansiktet, jävla pajas! Som om det va något seriöst andå?

Open up your eyes, run away from your dreams

Orkade inte skriva igår, satt knappt vid skärmen här. Hade väl bättre för mig, eller inte. Sov, typ halva dagen.. Mådde som en påse skit. Sen drog jag på hockey och så handla lite gotti för att åka hem och vara barnvakt och myssa med Mallan, Carro, Hanna & Madde.

Idag får vi se vart vi styr våra rumpor, idag mår man ju iallfall bra så man kan ju härja lite. Hihi tokigt tycker du?

Herre Jesuuuuuus.

Hade faktiskt riktigt kul igår, börja hos mig sen drog vi till tierp och eftersom vi inte kände någon så skaka vi rumpa hela tiden.. Tills det vart bråk och vi vart utslängda. Ont i benen som tusan idag!(hade klackskor!) även ont i huvud osv. Men antar att det tillhör. Tack tjejer för en kanon kväll!

Ikväll blir det nog lugnt, myss med bästa tjejerna och Hanna kommer hem, Love

Rock N Roll

Nu är vi klara, nästan iallfall. Små pyssel kvar, sitter hos mig och klunkar på rummet medans vi fixar det sista. Vi fnittrar och har oss som om vi är sex år igen. Mamma, pappa & Karolina + Andreas (ofc) Tror vi har något fel i huvudet. Men säg? Hur galet snygga är vi inte...

Flyger fritt

Vican har då bombat min blogg lite och även gjort om den lite så nu är den fitta for fight. Ikväll blir det maskerad, botten upp. Herra


Hej hej Lovisa


Schoolis

Rulla permanent

Okej? Okej.

I love you

:D

Victoria ♥ :):):):)

Absolut

Halloween i morgon!

Jajamen


truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget



Tog av Amanda :-)

we talk about moonshine

Är hemma idag, hade sån jävla huvudvärk igår så när jag kom hem från skolan decka jag och sov nästan hela dagen. Gick ut och sälskapa pappa lite för att få friskluft på kvällen.

Idag tog jag en promenad med mamma, fika hos farmor och sitter och kollar maskerad dräkt till helgen och drömmer mig bort till P&L. Ååh, vill åka redan nu.

 

Nu; skolarbeten!! & bilden står lillebror och mina benför. Mja


Check

Maaaan ba när bokar vi? Iiiih, längtar till sommaren.

Hoffa, Lars, Hardcore superstar, melissa osv osv osv osv osv.


2011 bilden vart inte som vi tänkt

Ett försök till den årliga och seriösa skolavslutnings bilden..



Mumindalen

Sitter och känner mig som en liten fjortis på nytt, har abstinens efter fest.. Åh my! Men snart fredag!! Då blir det maskerad i Tierp troligen. Ska bli lite roligt men vad ska man klä ut sig till då? En jävla padda.

Nej nog surrat om det, måste fortsätta maila massa som jag redan gjort hela dagen känns det som. Jävla skola, dock skönt att vara ledig idag..



FÖRESTEN...


Jag och det lilla vidret förra helgen.


Saknar min lilla bäbis


I'm lovin it

Igår i skolan tog jag, Diana, Cassie, Alexandra, Amanda, Linnea, Victoria & Ronja lunch på donken istället för matsalens vidriga erbjudande vart det lixom en bigmac och co. +meny. 68kr, som hittat! Sen på kvällskvisten kom vican över och vi kolla på änglagård (3) och hur många lingon finns det i världen.

Proffs-fottograffen.


Idag är vi lediga så har nästan nyss vaknat, hade ändå inte börjat skolan om det varit skola idag. Nåja, vad händerå? Promenad med mamma? verkar jobbigt.. Baka? Nej orkar inte. Äsch sova är det ända rätta.

femton hjärtan till mallan som hitta min cykel idag. KYSSS

Klipporna


Don’t make a girl fall for you, if your not ready to catch her..

Har tagit det lite lugnt, bakat med mammi osv! Måste bara tipsa om världens bästa spel på facebook "the smurfs & Co." Sååååå roligt. Hi hi hi

litte feeling

My little lugna helg

Igår kom Mallan vid 4 snåret, vi käka tacos och spela spel. Sen kom Moan, då vart det kladdkaka och Ronja rövardotter och efter ett tag släpade vi fram chirren, godiset och dippen! Småtti gotti. Sen kollade vi på hur många lingon finns det i världen och efter det gick barna till sängs, då körde vi lite lördagskvalitet.. En grogg och prat om hur livet är nu för tiden, mest killar kanske. Haha!!


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Nu tror väl alla att jag har adhd eller något, men det har jag inte.. har bara lite mycket problem med hantera min ilska eller hur man ska säga det. Men allt är ok nu såå.

Är iallafall barnvakt nu och ska väl vara till ca två i natt, så detta vart en välbehövligt lugn helg! Like it. Bion igår va väldigt rolig, sen mötte vi upp Ille, Sonny, Linus & Nicke.. Då kom två turkar och härja. Vart livrädd, sen vart det hem och sleepa.


Nöjd?

Jag fattar inte hur du/ni orkar, skrattar och tvekar om det ens är värt att göra ett inlägg. Har inte pratat/skrivit mycket om Rasmus sen vi gjorde slut och om jag inte hade kommit över han.. Vafan har ni med det att göra? Då är det så, låt mig må dåligt över det om jag nu inte skulle kommit över han.

Jag har inte träffat han på nästan hela sommaren, bara på alla ön och då vet inte du vad han har sagt till mig? Han kanske visst vill? Vad vet du! Men han älskar dig nu, så vad är problemet? Lev dig lycklig på det och skit i allt han och jag hade för det är bara minnen nu, no feelings!

Men sluta prata om att jag förstör genom att lägga upp en bild, för du sover garanterat med mina påslakan som jag tog dit när du sover där. Det finns så mycket du borde veta innan du öppnar munnen.

-
You may not be his first, his last, or his only. He loved before he may love again. But if he loves you now, what else matters? He's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if he can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto his and give his the most you can. He may not be thinking about you every second of the day, but he will give you a part of him that he knows you can break - his heart. So don't hurt him, don't change him, don't analyze and don't expect more than he can give. Smile when he makes you happy, let his know when he makes you mad, and miss him when he's not there


sisters in arms we fight the world together

Igår efter skolan, som innehöll två prov för övrigt tog jag och Amanda en sväng på stan. Hon köpte två tröjor och sen vart det godisköp och en sallad på cupido! En riktig favorit . Tog bussen hem med Haggan, min lilla angeel, jätte myss.

Sen vart det hem ett par timmar innan Oscar & Anton hämta upp mig och vi drog på hockey. Vart 4-4, sen vart det straffar och då vann dem andra med ett straffmål. Dålit. Och lilla bollisen gjorde illa sig och fick en liten spricka i armen, stackarn. Hem äta godis, prata luren och bara gossa i sängen.

Ikväll ska jag på dejt med Rasmus, blir en bio och lite så! Sen kanske man umgås lite med grabbarna, vet icke. Imorgon kommer Mallan och kanska Moan


Mohahah sopa

Svar till kommentaren inlägget under; Har du inte kommit över han än?

Jo verkligen, jag var inte ens kär när det tog slut det var bara den självklara känslan att vi var så ofta och nu skulle sluta vara så ofta som tog i. Dock trodde jag vi kunde prata normalt när vi sågs och även ses ibland men det finns ju tydligen hinder för det! Tråkigt men sant, eftersom vi va tillsammans i 2 år & 4 månader. Och bara för jag lägger upp en bild (för att visa hur jag såg ut i mörkt hår) så betyder inte det att jag sitter och gråter efter honom. Har inte så många bilder med mörkt hår, som han inte är med på.

Och sen lilla vän så kommentera direkt med ditt namn nästa gång, så slipper jag slösa en minut med att kolla ditt ipnummer :*


Här har du fler bilder sötnos



Han ljuger för dig och han sårar dig

Sitter här och tänker på hur skönt är det inte att vi är lediga på fredag? Även tisdag nästa vecka? Awsome! Idag har jag klippt sis efter skolan och hjälpt pappa att skotta undan lite jord och så. Ska ju spränga så vi kan lägga plattor runt hela framsidan osv.

I morgon efter skolan (som innehåller två "test/prov"), så blir det stan med Mandi och ev turboheddan. Hihi.




Snart blir man mörkhårig igen också, inte illa pinkat det heller!

Hej hej

Går bara till halv två idag, skapligt skönt. Nu ska jag fixa det sista sen kila iväg till busseen, så nice då!

Halvporrig bild på mig och madde sen lördags dåårå

Orkar inte skriva så här har ni en bild fuckeeers


Girl with a bird she found in the snow.

Uppe med tuppen, tänkte dra ett inlägg för ikväll kanske det inte blir någon kommer hem runt sex efter en sliten dag i skolan! Idag slutar jag även med dåligheter i mitt liv, duturus, godis& chips (bara för ett tag) och massa fika. Bra va? Jajamen.


Tell me more, tell me more

Igår var vi somsagt på vallen, helt långtråkig prisutdelning och maten va i på en sek. Så stolt över Fia gumman som fick pris dock. Jajaja, mår som jag förtjänar idag iaf, dunk dunk dunkkkkkkkk innanför skallbenet, förstå så jävla hemskt. Hade iaf dugligt kul medan jag var där!


Klicka på länken, nu blir jag säkert kär i dig.

lövsta
Hur många lingon?
Österby

Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don't make her fall if you don't plan to catch her

Vaknade för kanske en timme sen och har kollat på barnprogram och ätit en riktigt bra frulle. Igår vart det en tidig hemgång men var ändå dåligt trött så var väl lika bra. Ska städa och fixa lite, sen blir det hockey och avslutar med Vallen. Adjö

En krigare slåss inte för att han hatar de framför sig, utan för att han älskar dom bakom sig.

Tokigt tycker du?



My Milkshake Brings All the Boys to the Yard

I onsdags vart det Jacuzzi hos Hanna hela kvällen, i går handla jag mat med pappa och idag har jag vart i skolan, ätit och åkt bil. Nu ska jag fixa mig och dra till Hanna och ta farväl. Blir en lugn kväll, länge sen nu så kööör lite myss. I morgon blir det hockey och sen vallen! Oh my va kul.

Lite jul skulle sitta fint, speciellt lite paket!! Är som en 6åring.. jag vet!!


Capriiccoooosa

Snart kilar jag till skolan, bara korta dagar kvar denna vecka. Igår var jag på marknad med farmor innan skolan, sen skolan då som sagt och avsluta kvällen med film med pappa "Capriccosa" Stava antagligen fel, men en gammal klassisk svensk film! Sorglig sööm fan, klump i halsen filmen igenom.

Grattis på födelsedagen, fina Sara!

Längtar tillbaka..


Word of bob

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there

This beat is what you need


Nobody's perfect, i'm nobody

Gossunge

Nu: Hur många lingon finns det i världen? Med lillasyster!!

We are young, we are free


Var på syrrans fotboll igår hur som haver, skrapa dem hem hela skiten.. Guld! Helt otroligt, vann semin med 3-0 och finalen med 1-0? kanske 2-0. Dålig koll. Så sjukt duktigt lag, seriesegrare, final i dalecarlia (förlust via straffmål) och massa.

Åkte hem tidigare från skolan, skulle slutat 5. Kom hem 12 och har fikat hos farmor.

Jag älskar er, ni är världens bästa päron!


Ueeeeack

Knappt fem timmars sömn, bakfull och risig sitter man här och har sig. Funderar på om jag ska åka på fotboll med pappa eller hockey med grapparna. Orkar verkligen inte skola i morgon, måste sova!!

Igår hade jag helt okej kväll, avslutades lite sämre men det är som det är..


Avslutade kvällen med min man också..

Jag vill ha midsommar igen, lite smärta, fina vänner och kaos.


Poison

Sådär var jag klar med städningen, helt svettig så som man sprungit omkring. Riktigt rent både på rummet och dem övriga "all"-rummen på övervåningen. Sen måste jag få säga att mamma köpte laktosprodukter åt mig, är ju laktos men har vägrat äta laktosgrunkor. Men har fått såna jävla magsmärtor på senare dagar så nu när jag käka en skål fil så behövde jag inte lägga mig på golvet och knega och skrika ur min smärta. Så jävla glad!!!

Nu ska jag duscha och fixa, sen blir det fram till Vican. Detta kan bli en rolig kväll!! Kanske får ca 4 nattgäster också, men förstå så jävla rätt då.

Try to forget

Nu blir det storstädning på rummet mitt, två brudar ska ju ligga där och andas in så ska väl försöka få bort dam och kläder. Ikväll blir det nog dricka med finaste brudarna!! Åh faktiskt riktigt taggad, ska bara försöka få med mig A, R & V.

Glömma glömma glömma glömma. aa nu kör vi.


Drömmar


Won't you my bad boy, be my man
Be my weekend lover but don't be my friend
You can be my bad boy but understand
That I dont need you again

With all the toys in the world, pepole choose feelings to play with.

Saknar sommaren! Fina kvällar (&dagar) med fina personer..




Där brinner jag förutan glöd, där växer jag mig stark

Helg igen, fick fina naglar till helgen. Ikväll får vi la se, i morgon kommer nog några kottar och käkar lite med mig och vican. Måste fan fixa mig lite nu, så man hinner starta kvällen i skaplig tid så att säga.

6an, 7an, 8an & 9an.



 

Ljuva skolavslutning!



You never know how strong you are until being strong is your only choice

Tog ledigt idag också, va ändå bara fyrisdagen. Sov till kvart i elva. Är lite barnvakt osv.


Snacka om att Karrsling har vart to die for cjut

När du kliver in i rummet är det nått som pirrar till


I got something to say I killed your baby today and it doesn't matter much to me as long as it's dead.

Vakade nyss, skönt att vara ledig! Idag ska jag vid två fram och möta Amanda & Ronja för Ronja ska fixa naglarna! + att hon fyller år idag. GRATTIS!!

Sen blir det nog att umgås med Jennifer ett tag, sola och mysa! Har ingenting att snacka om så herra.


Never give up on something that you can't go a day without thinking about


Girls get hurt by one guy and make all guys pay for it


Sant uta helvitte

You're not scared of the dark,
you're scared of what's in it.

You're not afraid of heights,
you're afraid of pain of falling.

You're not afraid of people around you,
you're just afraid of rejection.

You're not afraid to love,
you're just afraid of not being loved back.

And you're not afraid to try again,
you're just afraid of getting hurt
for the same reason

One love. One life.

Gårdagen var sådär.. Började och härja lite hos henke med några och sen skulle alla till Österby på höstfest så vi baaa körde. Jag fick åka med Ragge, lunka och tine för det fanns inte plats i flickornas bil. kom dit tolv, va ju 18års gräns men vi kom in ändå och det sög fast kanske bättre än att åka hem och ruska tupp. Sov med Malin i natt och idag träffa jag mammas släkt på middag hos mormor.

Ska försöka plugga till hårkemi provet i morgon, så jäfla trött.

---

1 universum, 8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6miljarder människor och jag träffa dig av alla dem

Skönaste bilden!!


Ljusen är tända för dom som har lämnat

Har precis lagat mat åt pappa, karolina och andreas. Inte lättaste när alla ska ha olika.. Nåja. Duktig husmor. Städat lite osv, jobbigt när inte mamma är hemma. Ska snart till Malin, sen på hockey. Våla - Hedesunda.

Igår hade jag en mysig och rolig kväll hos Hanna, dock lärde vi dra vidare men det hände inget så det vart ganska segt, jag, carro och malin åkte lite bil med henke osv. Tärnsjö och våla varte väl.

Ikväll blire lite dricka med brudarna igen, men ska vara hyffsad lugn för i morgon blire slärremiddag hos Murrmurr.


Mmmm..


Världens bästa Mallan!


♥♥♥
Du är världens bästa, i love uu


RSS 2.0