Känns som det var jag själv som skrev detta för två månader sen...

"Jag är inte ledsen och jag saknar inte dig. Jag saknar det. Du vet den där tiden, tiden när vi var oslagbara. Det fanns inte jag, utan bara vi, vi gjorde allt tilsammans. Jag gråter nästan över tanken över att jag inte längre trivs på ditt bröst, att jag inte längre tycker att du luktar min. Att jag inte ens vill ha sex med dig längre, jag äcklas av den tanken.

Hela den här sommaren har gått åt till att glömma oss. Att intala mig själv att det bara är jag, jag och jag. Jag gör mina egna beslut, att det du säger inte längre spelar någon roll. Visst har det blivit fel ibland, men det är del av att stå på egna ben, va? Jag älskar att bara vara min egen, nästan lika mycket som jag hatar det har jag kommit fram till. Ibland så vill jag bara sitta hemma i min egen lägenhet, ibland så vill jag bara ha dig brevid mig och hålla dig i handen och blunda så hårt jag kan. Så att jag kan låtsas att allt var som förut. Även om jag hellre skulle dö än att gå tillbaka till dig. Och ibland så vill jag bara träffa någon annan. För jag vet att det finns andra mycket bättre.

 

 

Jag har träffar en kille, eller snarare träffade ett tag, kanske man ska säga.  Egentligen så var jag nog aldrig kär i honom. Jag tyckte bara att allting var så spännande. Men det var nästan för perfekt. Han var trevlig, charmig, sjukt snygg och han hade karaktär. En sån kille man visar upp för sin mamma. Men jag kunde verkligen inte fastna. Vår relation var kort och knepig. Den är svår att förklara, men är lätt att känna.

 

 

Vi började att träffas, tyckte att han var så himla intressant och rolig. Och det sa bara klick på alla sätt, men sen så slutade jag att ringa, och jag slutade höra av mig. Jag kände inget behov av honom, efter honom. Jag visste redan att han var intressant och jättesnygg, men jag kände mig rätt mätt efter 2 veckor, inga problem ingen avundsjuka. Bara perfektion. Så jag bestämde mig för att sluta träffa honom, vilket jag nu märker är ganska dumt, men det är inte världens förlust. Men det kommer nog ta ett tag tills jag kommer att träffa en sådan bra kille igen, men det gör inget. Jag mår bra ändå.

 

 

Jag är inte trasig eller lätt att komma åt, men den här sommaren har jag träffat rätt mycket killar. Jag har bivit lovad guld & gröna skogar, blivit dumpad för att jag vägrat att sexa, jag har blivit spottade i ansiktet, och jag har vaknat upp i en säng med en ångest så stor att helvetet aldrig skulle få plats. Jag har träffat  riktiga idioter och jag har gjort bort mig, men jag har aldrig fallit. Varför?"

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2011-11-10 @ 22:47:32
Postat av: Anonym

Vem?

2011-11-11 @ 10:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0