You're everything I know that makes me believe I'm not alone

Att börja gymnasiet var något jag längtade efter för att slippa högstadiet, fast nu skulle jag gärna gå högstadiet ett år extra. Det ända som skrämde mig då var att jag skulle tappa bandet med mina gamla vänner och det har jag gjort till viss del. Men jag har också fått massa nya vänner som verkligen betyder något och dem jag tappa kontakten var bara ett bevis på att det inte var menat att vi skulle hålla ihop hela livet.

Idag pratade vi om våra första intryck på varandra, sjukt kul att höra. Alla tyckte jag var värsta bitchen med självförtroende upp över öronen och att jag sa allt jag tyckte.. lite över ärlig kanske. Men dem flesta ändra nog uppfattning ganska fort. Nu är jag ett ADHD fall med humörsvängningar och deras lilla solstråle som alltid får dem att skratta (okej inte alltid men oftast). Är inte blyg någonstans och kör min egen väg.

Men något jag är sjukt glad över är att jag hitta en sådan sjukt fin vän som Amanda. Hon kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta om det är det hon vill ha, hon har ställt upp sjukt mycket och finns alltid där. Love love love, BIG LOVE!!


Bloggbyte

Kommer vara ganska lugnt på bloggen ett tag framöver, jag håller nämligen på att byta blogg. Får se när jag slänger upp länken till nya! Kommer bli bra i vilket som, hejdå blogg.se!


Night of the proms


Juliaresan - En resa som kan rädda liv

"Man ska inte behöva vara med om något hemskt för att inse hur mycket världen har att ge dig"

Juliaresan handlar om Julia som gick bort i cancer, deras vänner har bestämt sig för att cykla från Östersund till Julias favoritställe Öland för att hedra henne och samtidigt samla in pengar till barncancerfonden så fler slipper förlora sin bästa vän. Kolla.. Det är verkligen värt det..


Brukar inte bli svag för sånna här saker men detta gjorde mig helt stirrig. Kollade fyra gånger på rad, tänk vilka underbara vänner. Lillungen är så söt, hatar att hon har canser.. Hon är värd ett långt liv med mycket shopping. Det här är äkta.. Äkta vänskap, äkta kärlek, äkta äkta äkta. Dags att inse att man alltid är ett steg från döden, att man ska ta vara på tiden man har kvar för man vet aldrig vad som händer om ett år, en månad, en vecka, en dag eller en timme.

Passar på att skicka massvis med kärlek till mina syskon, mina vänner, mina päron och min släkt.

Forza fyris!!!

Sjukt drag i fyrishov idag, säger bara slaget!!!

 

 


Slog på en ordentlig frulle såhär på onsdagen


Cjuuutiga ungar må jag säga


Sista dagen på salongen

Sista dagen på salongen idag, fick slinga ett hår och färga ett hår. Multikul!! Sen klippte jag stora Robin och lilla Robin, även Emilia fick sig en klippning.. Kul! Så dagen har bestått av kneg helt enkelt, la gött!


inspiration


Jag förstår mig faktiskt inte riktigt på insiration, förstår inte hur man kan se en bild och insireras. Kanske för att jag inte förstår vad det är, men googlade lite på inspiration och fattade fortfarande inte vad det menas som men hitta lite snygga kläder iallafall och en fin tatuering. Inge mer med det

For Real

sometimes you have to give up on people. not because you don't care, but because they don't..



Måste bara....

... JAAAG och LARSA KRISTER-BUSSEN!! Hur nice?!?!

Girls fall like dominoes

image descriptionimage description

image description

image description
image descriptionimage descriptionimage description

Ja, ni fick ju en skriftlig beskrivning på min helg.. här är en bekrivning i bilder. Mina bröder har vart här hela helgen för att hjälpa pappa att lägga plattor till våran nya uteplats och gången till huset så har blivit goda middagar och mycket fika. Sen vart det vallen med flickorna på fredagkvällen och lördagkvällen började med att vi hängde med Elias, Aron och Jocke. Matte kom sen när vi var hos Aron också. Så jag är nöjd, dock kunde det ju vart bättre om man inte blivit ner sliskad av förkylningen.

Har vart hemma idag.. Orkade inte sitta i skolan och hosta och dra upp snoret ordentligt i näsan så kollade på hotell gyllene knorren filmen och i rymden finns inga känslor sen städade jag mitt rum. Nu är man nyduschad och frääääschhh. Krubba nu sen ska jag nog fråga någon vän om vi ska cykla eller nått.. är rastlös efter en dag hemma....

Weeeekend

Fredags var hela familjen hemma, Peter och Sebastian skulle hjälpa Pappa med att lägga plattor. Så åt en jättegod middag innan jag mötte upp Lovisa och drog till Carro. Förade till elva sen drog vi mot vallen, var där till stängning och jag hann med två efterfester innan jag tog mig hem.

Lördag dag mötte jag upp bästa tjejerna och gav Malin sin present, multikul! Sen hem och äta jordgubbar och mat. Kvällen avslutades med att vi först var hos Hanna och killarna bada jacuzzi eller hur det stavas... Sen va vi hos Aron en sväng innan vi drog till flingan, la gött.

Igår var jag bara hemma förutom när jag kollade match i harbo, är så groteskt förkyld, har vart hes hela helgen så folk knappt hört vad jag sagt. Nu börjar det släpp, får se när snoret slutar rinna och jag slutar hosta osv.


Sommerglow


I try to wash the pain away from me


Cause everytime I look you're never there And everytime I sleep you're always there

Kom hem från skolan fem igår, hjälpte pappa att fixa lite med plattorna. Gosa med Lillebror och Lillasyster, händer inte så ofta. Men det är det bästa med familjen, du behöver inte träffa dem på flera veckor (bara vid matbordet) sen är ändå allt som vanligt och man uppskattar det man gör dem dagarna. Sen gjorde jag klart 3 av 6 arbeten som jag inte lämnat in som skulle vart inne för flera månader sen.

Stannade hemma idag, min hals är kaos. Men ikväll blir det huver som haver vallen, och min Hanna ska med! Gjorde allting bättre..

image descriptionimage descriptionimage description

Blow

Sitter och blir fönad i håret efter en duschning av mitt hår, ljuva skola! Klarade g i svenska också och troligen engelska också, glad!! Bara matten kvar. Stekt lite i skolan också....

 

 


New

Mina nya pjucks, hade jag sett dessa förra året hade jag garvat och aldrig i mitt liv ens prova dem så lite modigare har jag blivit, men säg.. Är dem inte cjuuutiga och fina?

Ps. Vidriga fossingar


Äntligen påväg hem till Östervåla, det är kärlek det!

Kursen må va det segaste jag någonsin varit med om men lika glad är jag för det. Mötte upp Madde på plock när hon jobbade och tog lite vitlöksbröd och träffa ett gäng pratglada tärnsjöpojkar, la gött.


Uppsala hela dagen lång

Sitter i teorisalen på anderssons trafikskola nu, ska gå handledarkursen helt lonly. Har iallafall haft en bra dag med Amanda, myst vid ån med sallad från coffehousebygeorge, jordgubbar och te. Sen köpte jag två par fiiiina sommar skor och ett par solglasögon, la gött. Kommer hem runt nio ikväll, vilket helvete!


Kvällsmys

Jag vet det börja bli tjatigt med mat på min blogg men, alla klagar bara på dålig uppdatering såå nu ska ni få se mitt loveliii kvällsfika!


Give me strength

Dagarna består inte av så mycket aktiviteter nu för tiden, men det kommer väl nu med värmen och solen. Jag hänger mest med Hanna och Flingan lite överallt och ingenstans. Eller så är jag och Hanna med grabbarna, åker bil eller gör något annat livlöst. Skolan tar också grovt mycket av min tid, nationella prov hit och dit.. Dock pluggar jag aldrig utanför lektionerna men ändå, långa dagar osv.

Helgerna börjar iallafall bli roligare och med livliga, märks verkligen att sommaren är påväg. Sjukt va mycket solen kan göra eller va mycket lite sol kan göra kanske man säger. På fredag blir det troligen vallen, ååh va man har längtat till dessa varma sommarkvällar med sen hemgång. Dock brukar mina kära (bokstavligen) kompisar alltid leava mig så hoppas på att Hanna följer med tillslut så vi kan vara ute hela natta.

Imorgon ska jag gå handledarkursen så jag får övningsköra lite, dock blir det skola och mys med Amanda innan! Äkta kärlek är att vara med dem som alltid finns där, vänner. Du har alltid en vän vid din sida. Blir nog sallad och jordgubbar vid ån, åååååååh sommar.



Yum yum

Nationella prov till ett idag, praktik och avslutade med tårta. Nu hänger jag med flingan och hanna. Tagit en långpromenad också, la gött!


Två små moppeflickor


Tors-Mån

Hello! Har haft en skön och kanon ledighet. (vet inte om det sitter ihop eller nått). Startade iallafall onsdagen med att dricka lite hos Anton med några killar, när dem skulle vidare så orka vi inte så somnade tidigt. Torsdagen så åt jag fantastiskt god mat innan jag åkte och drack igen med några tjejer, abslutade kvällen med att springa förbi Jocke innan jag tog cykeln hem.

Fredagen va lugn, kollade fotboll och åkte bil. Lördagen så drack vi igen, hos fling först med några män. Ååååååh jag och Hanna fick låna Simpans moppe och gasa lite. Småååtti kul. ÅÅh längtar tillbaka till moppetider. Nååja, sen va vi förbi lillängsgatan men det va säämst så drog till oljans och där va vi inte länge. Så ganska lugnt. Igår kolla jag fotboll och kolla film med godis.

Efter allt tjofaderittan som hänt denna ledighet avslutar jag den på lugnaste sätt


Söndag i bilder


Sitter utanför mitt hus och lyssnar på gyllenetider efter en underbar dag

 

 

 


Äkta gottegris

Hehehehe satt och kolla igenom mina senaste inlägg och såg att jag lagt upp lite mycket bilder på mat den senaste tiden och jag & Hanna gillar inte folk som pepprar mat bilder och är nyttiga hit och dit. Som tur var är mina matbilder not nyttiga någonstans. Här har ni en tvättäkta allätare, skiter i nyttigheten mer än något annat. Man behöver inte äta stora mängder om det är så!! Kramiiis Hannis pannis <3


Välkommen hem till min enkla lilla boning

Godmorgon! Här ligger jag med litte huvudvärk och kollar oth. Igår var det fotboll och bilåkning som gällde för oss girls. Kom hem tidigt och koll oth även då, what a drug!


Bild på dagens frukost, yum yum


Foodet today


if you don't want to lose the closeness you have with a person.. Never fall in love with them

Hello sunshines! Har galet ont i axeln efter att ha sovit i en jävla konstig ställning, sov faktiskt till halv ett i morse. Det brukar inte hända ofta nu för tiden, bara hos Hanna och på lov. Ifs har vi lov nu, men..

Igår vart det inte mycket av, vi åkte hem när dem andra drog vidare till bodegan. Va inte så kul. Kände att det va mer värt att spara drickan till idag eller helgen (fattig student). Kollat på lite oth nu på morgonen och pratat med Mirabelle i telefon. Sen va jag ute (barfota) och lekte med lillebror, vart glad av att gå barfota, känns som sommaren snart är här och löser alla problem, det gjorde sommaren iallafall förra året. Även om jag fick nya problem lag jag dem bakom mig och tänkte att det finns viktigare saker att lägga energin på.

Och så var vi här igen

Sitter hos Anton med Jocke, Emil och Niklas med Hanna. Dricker lite och lyssnar på kass musik à la Emil. Vidrigt! Ikväll blir det väl dricka lite med stil så att säga.

Bilden är lite humor à la lovvan, bild på Hanna som man kan runka till. Fixar jag!


In My dreams


In the end

Färga håret på praktiken idag, ultra bra färg :)))


Du måste flytta på dig

Vart på en promenad såhär på förmiddagen, en rutinerad tränare skulle säkert klaga på mina resultat här nedanför, men med huvudvärk, skavsår och bakfylla i bagaget och pga av att jag aldrig brukar träna är detta lätt ett G+. Bra jobbat Lovvan!!


Rövarmat för rövare


Weekend - partyyyyyyyyy

Igår sov Hanna hos mig så nu har vi hängt hela dagen, nu ska vi laga mat för oss två oh sen dricker vi lite, la gött.

Knäppte en cider på Adams altan för en timme sen, bästa solen som tillåter oss.


Fin gumma


Gud pissar på fyrisskolan


Vart fel i förra, det här är den rätta


Why by not?

Tog en 50minuterS promenad idag, laddade hem en ny app och provade med den till. Man vart peppad som tusan när hon var femte minut sa hur långt man gått osv. Dock fattar jag inte på denna bild om jag har bra eller dålig tid och gått kort osv men det är bra för mig. Har inte tränat seriöst på mer än två år typ.

Sen lagade jag lax till middag, småååååtti gotttti


We had a promise made, We were in love.


April & Maj

Avslutade April med att shoppa, äta på donken och slinga håret med klassen.


Sen drog långhelgen igång, Jag och Hanna var barnvakt åt vilja innan vi drog vidare för fest..


Sen vart det fotbollsmatch och lite sånna saker på söndagen, drog till Adam även denna kväll för ett par kalla. Men kvällen avslutades med klippningar och bilåkning istället..


Sen vart det dags för dagen D. Vilket för mig inte va så speciell, började dagen med lite frukt, kex och ost osv hemma hos Fling. Jätte mysigt! Sen traska vi över till Hanna för lite mat och avslutade med Vallen. Somnade trygt hos Malin den natten må jag säga.

-

Dagen efter tog jag och Malin en morgon prommis, gick och prata med Hanna. Sen åkte jag hem och åt mat med kusinerna och familjen. Gos! Sen åkte jag och hängde hos Adam med ett gäng luffare.


Sen var man åter i skolan, en tredagars vecka vart det ju..


Fredagen chilla jag bara med Hanna och Carro. Madde kom även på slutet.. Sen på lördagen åkte jag till valbo med pappa sen drog jag till knutby för fest, men jag tyckte allt vart fel så kände mig inte bekväm alls så tog bussen hem så kom hem vid ett tiden och kröp ner i sängen. Söndagen hängde jag med grabbarna och Hanna. Vi golfa, åkte bil, bada hos hanna, chilla hos hanna osv osv. Sen åkte jag och Hanna till tierp för fotboll - sämsta hålan ever.

-

Där var även den helgen slut och nu är vi inne på veckan, vilket även denna snart är slut. Stannade hemma från skolan idag och igår var vi lediga. Så har bara haft en dags praktik och en dags skola denna vecka.


Tudelu turturduva

Är ledig idag, så jag sov till elva och nu ligger jag ner bäddad framför oth. Skönt att höra regnet smattra, vill inte gå ut på hela dagen. Bara sova, oth, sova, oth osv hela dagen men det funkar ju inte så..

 

 


Diesel sonny

Sonny fick soppa torsk med diesel Doris


Njuter

Hänger med litte boys hemma hos Hanna, la soft


Yesterday


 


Kommer aldrig bli någon stads jänta av mig inte.. Forever östervåla


Litte kärlek

 

 

 

 

 


Im lovin it

Är i Valbo med pappa just nu, sitter i bilen och har rap-tävling med mig själv. Ska snart åka till själva shoppingplacet så ska jag kolla efter en tröja som jag länge suktat efter! Får la se vad det finns, ikväll åker jag nog till Knutby, fast är inte hundra än..

Har iallafall på mig mina Björnis skor, för typ första gången trots att jag haft dem två månader nu.


Mysfredag

Med Amanda

 


Känslorna bubblar som vanligt

Okej, nu är jag arg igen.. Har suttit och pratat med pappa om det som hände i den här byn igår. En trettonåring rymde och det var hennes tio år äldre pojkvän som hjälpt henne och spelade med att han inte visste något osv.. Läs mer på unt om ni ens bryr er. Men det är inte det som gör mig arg eller jo det gör det men nu menar jag att vuxna människor, ja typ 40åriga kärringar och gubbar sitter och skriver att dem ska slå ihjäl honom och vem som ska slå först osv.. Okej om "vi" ungdomar gör det men någon jävla gräns lär det finnas. Man ska inte snacka innan allt är hundra % och sen är det sjukt synd att hans familj ska få lida för det han gjort. Prata om ni vill men va lite mogna (skriv inte ut massa onödigt skit på fb) iallafall ni föräldrar, förstår att ni också är arga men det finns gränser!!


Älskade vän!


Nytt smink


Godmorgon världen

Jag tror jag tappat mitt förstånd, jag kan inte längre skilja på rätt och fel. Vet inte ens hur känslorna känns, vet inte hur det känns att vara kär. Jag har spelat ett spel i ett år nu, ett år av ren lycka men ett år där jag tappat bort mig själv på vägen. Tappat mina känslor.. Jag måste kämpa upp på toppen, för jag är starkare än vad folk tror.


RSS 2.0