När vi två blir en

Känns som jag blivit en riktigt nörd, planerar mina dagar ganska lagom nu för tiden. Har aldrig planerat förut, varken igår eller idag kommer det bli något spontant kan jag tippa på så känns värdelöst. Men ska snart åka till bussen, skola i 2½ timma, sen hem krubba och vila sen blire cirkelträning. Palla. Herra

Får bli en gammal bild till när jag ändå är inne och kollar på dem!


Tiden går så sjukt fort


Så jävla vidrig. Hahahaha

Asså kolla dessa vidriga bilder, speciellt översta. undra hur många gånger Vican vissat dem för mig och garvat mig i ansiktet. Ser fan inte klok ut. Skyller på att det va 3 år sedan.

Äcklas av mig själv.. fast vem bryr sig? Med mitt självförtroende skulle jag inte ens bry mig om någon sa något. Untzz

jag ljuger så bra

En mycket bra dag, blir dock less på allt tjaffs som pågår. Men motgångar är bra, älskar att kämpa för min vilja.
Sovmorgon i morgon också, det är lycka. Hihi tänkte lägga upp en grotesk bild, tagen i åttan eller nian då jag och berglund va lack på alla pushup brudar och knäppte lite kort men det kan bli pinsamt så ni får en bild från äldre dar istället.


I've been here so long, I think that it's time to move

Godmorgon turteduvor. Allmänt less på livet, folk drar alltid alla över samma kam. Nästan alltid iallafall. Nåja, ska på praktiken nu sen hem och fixa lite sen ska jag möta upp Amanda & Ronja, drar till Vican för lite födelsedagskalas. Avslutar med att möta upp Hanna och dra på hockey.

Grattis Din Fjant. ♥♥

Grattis Vic, lammunge, vider, mjaou. Äntligen slipper du 16års krisen. Lööööve you of hela mitt heart. 




My good stories are probably better than your good decisions.


Do To Tam


Remembering me, discover and see

Hello kottungar. Har haft fullt upp länge nu känns det som. Lördagen följde jag med Hanna till harbo och drack lite, eller ja lagom. Vi knäppte vår första bild på oss tillsammans, exclusivt. Sen åkte vi till våla ett tag, sen tillbaka och slutade hemma i hannas säng vid 4 snåret, sov till och från till 6.

Uppe med tuppen fixa vi oss och så drog vi till lunda, drog och åkte ekerö till Åland med hockeygänget så att säga. Roligt! Mådde dock som ett djur, men som den tappra kämpe man är så överlevde man med lite vidriga attacker. Gunga uta helvette när vi satt i baren baren, haha. Hockeymatchen gick åt helvette kan jag ju också passa på att säga. Men killarna va lika glada för det, dem kom ju hem med bärs i mängder.


Nummero dos.

Dessa två tröjer önskar jag mig också i present, från Nelly. Mycket tjusiga.

jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag.

Hade en astråkig fredag igår, eller fanns väl vissa stunder som dög helt okej men aa i stort sätt astråkig. Inte så exclusive som en fredag på ett lov ska vara. Nåja, jag överlevde. Kom hem halv tolv och kolla andra avenyn tills sömnen tog över.

Morgon humor så att säga.


201202231237

Igår; fika med gudmor + familj, sovmiddag, hockey, film, sova.

drive by

Det här lovet har gått galet fort, men är nöjd med det ändå. Skönt att bara chilla litte. Och på söndag drar vi iväg till Mariehamn jag och Hanna. En lite bättre vistelse, eller ja det visar väl sig.

Är hundvakt åt Trulls nu. Gullet.

20120223

Har vart ute med Trulls som kommer bo här ett tag framöver, städat undan lite på rummet och nu ska jag damsuga fär sen kommer Jessica och årets gosgrabbar + Agnes. Länge sen jag träffa dem allihopa. Får la se om Oscar är med också.



Nummero uno.

Dessa två från nelly önskar jag mig i födelsedagspresent, skiter i att jag kommer va lika lång som östervålas-vattentorn i dem. Fyller ju om ca 1½ månad så gäller att vara ute i tid.

det är en vanlig dag och jag har det bra

Tjillevippen turteduvor. Är egentligen jätte arg verkligen, fick inte sova någe vidare bra. Och halt är det ute så inte kan man ta sig en promenad. Nej, vafan får slå på oth och glo. Tråkigt att slösa bort lovet på men.

Finaste trullslingen, cjuthuvud.


Dem säger dem bästa är tagna men dem ljuger, dem ljuger för vi finns ju kvar!

Det enda jag har gjort det här lovet är att göra massa olika saker med Hanna, igår va vi tillsammans hos Carro med alla tjejerna och fika osv. Och på förmiddagen innan va Vican hos mig så kolla vi film och gosa med hundvalpisen. Sen gick vi fram, jag till Hanna och hon hem till sig. Sen efter vi vart hos Carro kolla vi film och käka chirre, sen mötte vi upp Eliaaas och så drog vi till Pellans med grabbarna.

Och idag vart det frulle hos Hanna med henne och Madde, sen kom Carro och vi kolla mest sommarjobb. Vart en tripp till Sala & Heby med Marc & Hanna. Sen avslutade vi såklart med hockeyyyy.

Såja, nu får ni vara nöjda för idag mina små trogna läsare. Bye


Irriteraaad.

Hur less är man inte på alla dessa modebloggare? Okej man får väl kanske ett tips men vafan.. Så viktigt är det inte att följa modet. Men jag följer aldrig mode så jag tänkte jag kan ju tipsa er om vad som inte är mode, jo det är leggins, linne och en hoodie. Men hur skönt är inte det då? Jag skulle kunna gå i det varje dag om det vore så. Och det är fan inte döfult heller. Men det är absolut inte mode, det är därför ingen har det.. förutom jag då. Fett bra. punkt slut.


:)


Vart ska vi sova inatt?

Nu ska jag ta en promenad, möta Hanna och sedan Malin för att bege oss till stan och gå på bio! Underhållning på lovet, såå ska det vara!

Update.

Godmorgon, sitter hos Hanna och chillar litte. Sov här i natt, vi kolla på film hela eftermiddagen & kvällen. Snart kommer Nikitha och Flingan hit och äter frukost med oss. Myssit.

Hihi vänskap<3


Lilla Lovvan.

Jag har verkligen sett ut som crap genom tiderna, menar inte att jag är snygg nu men asså första bilden slår ju allt. En porrig sne lugg, ett jävla ruffs och lite färgat underhår. Ååh läckert. Not.

Här har ni mig för någon månad sen, en av dem senaste bilderna. Vilken skillnad!!

Asta La Hasta

Så jävla trött, helt slut. Ni förstår nog inte hur konstig kvällen var igår.. för jag förstår inte ens varför. Men förklarar på ett gammalt hederligt sätt. Först var vi bjudna till Danne på mat, där även Simpa var. Så vi åt, drack lite och sen börja det komma lite folk. Inte speciellt mycket men lite, men sen fick vi erbjudande och åka med till harbo vi halv tolv snåret. Och vi åkte, men var där en kvart sen gick jag och Hanna hem, sug på den. En mil i klackskor och evigt mörker. En bussgumma som inte lät oss åka med två hållplatser och två bittra flickungar. Äsch, det kan man ha kul åt om en vecka. En timme och ca 30 minuter senare stapla vi in oss Ron, tror ni inte att killarna från harbo kommer precis samtidigt? Äsch, lite motion skadar inte. Nååååja, vi var där någon timme och jag kom hem vid fyra och kolla lite oth så slockna nog runt fem. Mååååste sova litte till.

Ska nog till Hanna om någon timme och kolla film & gossa lite. Perfekt dagen efter! Untzzz.


Döm mig inte förrän du gått en mil i mina skor



K bry

Jag förstår inte vart världen är påväg, har alltid trott på ärlighet.. Alla säger att man kommer längst på den. Men man gör fan inte det. Man får skit för allt, ingen tror en och ja det är inte värt det. Man kommer tydligen längre om man ljuger, man får mindre skit och slipper problem, så länge ingen såras av lögnerna. Och det värsta av allt, folk tror dig! Så let's go ljuga.
-

Walla bruuuschaaan

Efter ha legat hemma hela veckan vill jag verkligen utnyttja varje liten dag av lovet som är framför mig! Igår åkte jag till östhammar med Oliver och Kjellsi och kollade på hockey. Våla vann, men det fatta man väl. Helt utomordentligt dåligt lag med en dålig ishall.

Sen var det väl meningen att jag skulle träffat Hanna, men för första gången på länge så kände jag för att vara tråkig. Så jag åkte hem, känns inte som mig men.

Idag ska jag kanske träffa Amanda, får väl se vad som hittas på. Det är lov och det är lördag sååå let's fuck!!


sanningen är långt ifrån lögnen

Efter att ha varit hemma i ca tre dagar från skolan vart jag ganska rastlös, även om jag var i gimo i måndags kväll på hockey så blir det ganska segt att kolla film och skrika på småttingarna. Så tog mig fram till bynn och skulle gå på bio. Värdelös och jävlig gick vi på fel bio. Förstår inte hur det hände men det hände. Ska väl antagligen till skolan i morgon, dock inge vidare sugen på ett vidrigt svenska prov så jag tror jag fixar så jag kan göra det en annan dag. Adjö my friiind

---


You started a war with me and now you have to deal with the impact



Pusselipuss


peopel cry not because they're weak. it's because they've been strong for too long.

Haha, ni som tror att jag kommer skriva något om i lördags kan ta era händer och kryssa rutan redan nu. Det blir inge av.. Inte på ett tag iaf, om det inte kommer någon tuff brud och vill köra en catfight bakom skärmen så att säga. Nej driver bara, men det blir inge av. Har fått tjugo mer läsare både i söndags och igår och sen är det 160 sidvisningar per dag, förut har det bara vart hundra så jag antar att ni vill ha någon slags veriation av mig eller liknande men som jag sa förut, ingenting att hänga i julgranen, ta det med en nypa salt och gå vidare.. skratta åt det. Det gör jag, finns värre saker. 

Herraaaa, lite kärlek också det är ju faktiskt alla hjärtis dag så; ♥♥♥♥♥♥

Känner du lyckan genom sorgen?

Eftersom det ändå är alla hjärtans dag idag så tänkte jag bara förklara att jag behöver ingen pojkvasker, jag har mina vänner och dem har ställt upp för mig jämt så dem är värd denna kärlek, men en kille som kommer in ny i mitt liv och begär en stor del av mitt liv är inte värd den på samma sätt, inte i början iallafall. Men mina fina vänner, jag älskar er! Och jag ställer alltid upp för er och ni är dem bästa jag har ♥♥♥♥


Shut up bitch and ride this dick


When i held ya

Hemma och sliskar idag, städar lite och kollar film. Har gått och blivit förkyld så att säga, igår mådde man lite tokigt men tog mig ändå till Hanna och tog en promenad, spela tvspel med pojkar, drog till flingan och prata med malin, avslutade med lite hockey. Sen åkte jag hem och kolla oth. Lördagen var bra, förutom vissa undantag. Asbra förpärla, träffa jätte mycket folk som jag inte träffat på hundra år, sen att det vart som det vart var inget jag tänker hänga i julgran och gå runt och må dåligt över. Eller ens lägga energi på.


Young fresh and I'm so damn intelligent


A pretty face doesn't mean, a pretty heart.

gårdagen = skolan, stan med klara, hem, hockey med Klara, Hanna, Madde & Carro, fixa ärenden, mötte upp malin, åkte med Elias, Sonny, Simon till stan och körde kjellsing. Fick även vänta i stan i ca 4 timmar på att kjellsing skulle bli klar med sin krogenrunda. Och ca 3 kom han full och glad och gick förbi bilen, han lärde gå till donken först. så vi åkte väl från stan kvart över tre. Såg även två fittor, hahaha två fulla damer ställde sig neranför våran nervävade fönster och pissa. såg rakt in i murran. Vidriit.

Ikväll ska jag på trippel arton års ferre. Let's do this!!!!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.


Hon springer med fladdrande lockar

Jag har ingenting att säga, min hjärna är tom, mitt hjärta är tomt. Jag känner mig galet tom. Jag är ingen bra person, hur mycket jag alltid försökt har jag aldrig kunnat bli någon annan än den jag är. Alla mina kompisars mammor har alltid haft något mot mig, troligen för jag är en riktig jävla bitch. Men jag har aldrig tvingat mina kompisar att göra saker dem inte vill, jag har aldrig klarat av att vara elak (elak på riktigt) mot mina vänner. No way.

Många tror nog jag är en sån person, men jag tror ni har fel. För jag är bara jag. En osäker tjej med ett stort hjärta. Visst snackar jag skit, men vilken tonåring gör inte det? Jag säger dumma saker, jag säger fel saker, jag gör fel saker. Jag försöker vara bra. Jag vill aldrig prata om mina problem, iallafall inte mina riktiga problem. Jag vill aldrig vara svag, jag vill att ni ska se mig som den starka tjej jag är. För jag är stark, men jag har känslor. Äsch det här är bara patetiskt. Men jag känner mig bättre, så jag låter det stå kvar..


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


♥♥♥♥

Grattis på födelsedagen finaste farmor! ♥
Vi ses ikväll :)

en flicka med en skadskjuten fågel i famn

todelo honeys! förutom skolan igår var jag bara hemma och sov +kollade några oth avsnitt. Ganska tråkigt. Fast skönt.

Nu ska jag iväg på praktik, less på livet så att säga. Men ska färga mammas hår nu på morgonen så det blir nog topp notch.


Nasty

Har vart hos Hanna sen fyra, kollat resor, ätit, vart ute en snabbis och i ishallen en snabbis. Myssit!
..

Jag går i dagar i tröjan du hatar

igår-  hockey, käk och spel hos ina sen drog vi till simpa, vissa drog tillbaka till ina men jag och mallan stanna kvar och följde med grabbarna till frilla sen. Ganska tråkigt hos frilla, kände typ ingen.. umgås inte med dem. och sen va det typ 12 pers varav en va pirran. Ni förstår..
-
Jag har ca 50-60 läsare per dag, kan ni inte kommentera vem ni är eller en länk till eran blogg? För jag vet bara vilka ca fyra stycken är.. Skulle vara kul!

Inga gränser är allt som behövs

Tjingeling i tåget går. Har precis kommit hem från en ultimat dag. Skola, stan med faren och sen middag med mitt X släkt/familj och avslutade med en fest i bjurvalla. Hade faktiskt skoj som fäään. tro det eller ej! Allt blir vad man gör det till! Nu ska jag hoppa ner i sängen och gossa. Adjö

Kotthäng

Sitter i skolan och lodar, totalt värdelöst! Kom hit halv nio och börja tjugo i elva så det var ganska segt så att säga..

Tur jag har lilla määndi :) men nu ska jag förbereda mig för lektion och spela dragon vale, kul! Sen hämtar pappa mig.

Berättar mer om min oemotståndliga vecka! Pöööööössssssss


RSS 2.0