Kommer sakna dig gullet!


Allez, Ola, Ole!

Nu blir det till att fixa det sista, låt oss göra detta nyår till det bästa någonsin! Taggar till med lite Allez, Ola, Ole! Åååååh vill bara åka till mallanbrallan och fixa mig nu sen till lägenheten och köra för allt vi äger och har!! 2012 ska bli oförglömligt.

 



Maybe you should eat your makeup so you can try and be pretty on the inside!

Alle alle alle!! Igår drog jag till Hannin och fixa mig sen tog vi en promenad, träffa Elias & Sonncan och följde med hem till Sonny. Läskiga hundar och massa snack vart det. Sen åkte jag, Hanna och mötte upp Madde så åkte vi till mig och käka räkmackor, kex och ost och chirre och dirre. Lekte med ungarna, doktor, mörkkurragömma, blindbock och krig. Sen kom några pojkungar för Elias skulle klippa sig, men vart så nervös så Madde, Sonny & Hanna stod där med saxen och klöpp, vart väl bra men han drog hem och raka av sig skiten skulle jag tro. haha, sen kolla vi JVM några minuter innan sängen kalla.
Nu blir det dra och bowla med Familjen, sen hockey ikväll. Leverera vinst nu pojkar!

vem är det du ger din hand? och som får följa dig hem?

Maaagad trött satan. sovit mellan 06.00 och 08.00 i morse två jävla svetthögar till pojkungar sov på mitt rum så klarade inte av att sova så gick upp vid åtta. Satt och vänta på dem med Charbo & Karrlin framför en och en halv film och lite disneychanel.. väckte dem tjugo över elva så dem har precis dragit.

Igår kom Madde, Hanna, Malin & Carran. Vi satt vid köksbordet och drack kaffe och snacka skit. Sen kolla vi på Sunes jul tills Emil ville ha lite mer konkurans på bilkurragömma.. Lilla kaa ägde skiten ur pojkarna!! Sen åkte jag en runda med Elias & Sonny tills vi drog hem till mig och Hanna & Madde kom typ tjugo minuter också. Vi drack te och kolla hockey. Mysssit.


Saknar gosskusinerna redan, snart far dem hem till Egypten igen..

Mambo för en smurf

Somsagt, vart stan med pappen dagen före självaste dagen D. Sen på kvällen gav vi farmor sin present och kolla bingo. Vann ynka hundra dollar, gick hem och sov efter det.

Dagen D till ära bestod av käk vid ett snåret, kalleballe, tomten kom, två omgångar fika.. Vi va hos farmoren hela dagen och sen på kvällen kolla jag film med pappa. och sen med mamma, pappa, basta, angelica, peter och mita.

Juldagen börjades med käk vid ett den med hemma med morfar, inger, peter, basta och angelica och självklart dem som bor i mitt hus. Sen kolla vi tv, film. Sen kom resten av släkten och julklapparna flöda in igen. Sen vart det att jag stack på bio med Malin, Oliver, Theo och Oscar. Efter den va det bara hem och dryga på släkten och dra på en rulle till innan sovning.

Igår tog jag och ställde klockan på halv åtta och drog in på mellandagsrean med Carran & Malin. Hitta massa småttit. Åkte hem och min morbror laga pizza så vi krubba ihjäl hos här hemma, han är ju italienare så han vet hur man kirrar en riktig pizza. Sen kom klara och vi gick fram och åkte en sväng med Elias, Sonncan & Oliver. Sen drog vi till George och kolla på foppis nummer 21. & hockey typ. Ellis körde sedan hem mig.

Idag körde jag och pappa syster min till sala (vid sju!!) där hon ska på intensivkurs, så vi handla mat och käka på ett mysigt fik. Nu är jag hemma och har sovit någon timme, ska möta mallan för en promenad och lite torsk i solariet till nyår!

Sådär jaaaa.. nu har ni min extremt vanliga jul. Hejdå måste föna håret


Nu är det jul era fuckers

Igår träffa jag Hanna, Malin, Carro & Madde. Vi gotta oss framför tvn hos Mallan, vi provade även lite klänningar till nyår. Sen körde världens snällaste Madde hem mig och när jag kom hem låg det 7 paket under granen därav 6 va till mig så fick ligga där och känna i säkert 20minuter. åååh sen är det minst en natt kvar innan jag får öppna, det retar mig att det bara är mina paket som ligger där.. inte alla men dem dem köpte igår. Jävla piss.

Ska kanske åka med pappa till stan och checka av det sista idag, ikväll blir det uppesittarkväll med farmor.. Finaste farmoren! <3

Kommer nog inte dyka upp något här förrän efter jul, men man vet aldrig med mig.

Memories!


Everybody wants happiness


Mange mange, mange ger dig allt du vill ha

Igår ca kvart över ått, kom Danne och hämta mig och vi åkte lite bil. Körde Malin, träffa Jake & Blidmo osv. Sen åkte jah hem och sov ganska skapligt, och vakna för en timme sen. Nu ska jag snart åkte och prova min nyårs pärla och bara njuta av att ha lov så jag kan träffa mina vänner.. VARJE DAG♥

You only live once


Mahahhaah. Varsegod

hahaha jävla idioter man har till vänner, men tack och adjö jag bjuder på mig själv.


" middag med ett gäng, typ 12 tjejer, supa ner sig totalt, 12 slaget på stan sen hem till en av tjejernas pojkvän vars hockeylag är där, (92, 91) YWYWYWYEYE, ligga ligga ligiiiggga Och avsoluta med en "lovisa" (kast spya i ansiktet på dom som tack för ligget)"

Before I Die


Fred och frid i juletid

Hello Bitches! Har ni saknat mig? Ja det fatta man väl. Har haft "fullt upp" sen i måndags, då jag åkte in till skolan och vände. Tog jullov, förstå så skönt. Har iallafall hunnit med att åka till valbo med pappa, vart i stan med Malin, Solat, umgåts med Hanna, träffat alla tjejerna samtidigt (nästan), planerat nyår och städat lite grann. Underbart med jullov men kommer verkligen sakna min sicka klass, helt amazzziiing. Snart äre jul, längtar till den är över så det blir nyår snartt

Jalla Jalla

Igår va vi hos Fille hela kvällen, Jag, Madde, Hanna, Amanda & Carro. (+grabbarna ofccås) Jag och Mandi sov kvar och idag har jag kollat på dieselråttor och sjömansmöss, huggit julgran och ätit tacos. Nu måste jag fortsätta leta nyårsklänning innan hanna ballar ur. Pusss


Hihehahihee

Ikväll kör jag botten upp med Carro & Amanda. Ev fler. Puss på mig själv

Det ska va gött och leva, annars kan det kvitta!

Dålig update om mitt liv! Men i torsags fyllde storasis 18 barre så vi fira henne lite smått och jag utnyttja tiden med att vara med mina gosiga kusiner som är hemma i sverige på besök. Helt kär i dem små liven.. Det vart iallafall så att jag mötte Hanna vid 6 snåret och vi gick fram, till Ida och sen till Flingan. Sen hem and sleeepa.

Igår var jag på stan med Rita efter skolan, med småttingarna. Dem skulle köpa lite julklappar och lite sånt! Efter det så drog vi hem och jag åkte fram till Ida vid sex och fick världens beslutsångest, låg typ på golvet och grina ringde/smsa hela kontaktlistan och fråga hur jag skulle göra. Slutligen tog jag mina partykängor och drickan och satt mig på bussen för att möta mina fina klasskompisar. Vi drog till knivsta, var stelt, vart ostelt, vi dansa, vi sjöng för fulla muggar, allt gick sönder, vi sket i det, alla rökte inne, amanda fick öl över hela sig, killarna dansa i kallsonger, man baaaa whaaat vem fan kastar sönder en appel data bara sådär? dem skratta och dansa vidare bara? Dem va helt sjuka.. Jag och Amanda palla inte trycket och tog ett tåget hem, dock fick vi sitta och vänta på station en halv timme men det va skönt, snacka massa! Sen vart det donken och mera snack och älskar kvinnan!! Vi är fan lika och vi har vart med om samma saker såå hon fattar mitt liv!


Feeeelings by me!

Ditt äldsta hångel? 20, eller 21
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Uno, One, En
Vad tycker du om kärlek? Bror väl på..
När kramade du någon sist? Inatt
Kramade du någon speciell person? Amanda
Har du svårt för att bli kär? Kär på riktigt, Yeees!
När kysste/hånglade du med någon sist? Inte säker men två helger sen, alltså 3december. Haha!!
Är du singel? Yes!
När fick du senast en komplimang? Igår fick jag årets bästa komplimang!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?
tror inte det..
Playat?
Nix!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Jo
Gjort något riktigt dumt? Yäs
Gjort något du verkligen ångrar? Man ska inte ångra sig men, Ja.
Varit nykter på nyårsafton? Aa för några år tillbaka var jag det ofta..
Åkt ambulans? Nope
Gjort nåt olagligt? Ja, men bara småsaker
Blivit polisanmäld? Tror jag inte?
Fått din mamma att gråta? Kan ha hänt, not sure!
Slagit ner någon? På skämt, men inte annars tror jag.
Skämts över dina föräldrar? Ja lilla pappi och mammaa är lite speciella :*
Skämts över dig själv? Jooo
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Jaa
Vad har du på dig när du sover? Trossornaa
Vad hatar du verkligen? -
Varit kär? Ja..
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej har inte vart kär i fler än en, på riktigt.
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Det vet du
Vill du ha barn? Yäs!

SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta?
Oj, minns inte! Malin, Carro eller Hanna troligen!
Fick dig att gråta? Säkert någon idiot till människa
Du delade säng med? Jadu..
Du gick på bio med? Mallan, Andreas & Karro tror jag!
Skällde på dig? Mamma... städa rummet hit och städa rummet dit.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nee.
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Nee
Köpt någonting? Yäsbokz
Sjungit? Hell yeaaah
Saknat någon? Tror inte det.

Love!



Puss och kram från lovvan

Skolan idag sög för övrigt, allafall lektionerna gjorde ingenting. Letade med Amandis & Ronji efter fyrisskolans adventskalender paket och vi hitta det!! Wooop.



Efter skolan åkte jag med Theo hem och kolla på Andra Avenyn och Julkalendern, sen vart det hem och Sonny kom direkt. Vi drack kaffe, duttra och låg i sängen och surra tills två timmar gått för då kom Oliver, Elias & Ludde och hämta honom och tog en duttru.

Har gjort lite tårtor nu på kvällen, systra mi fyller ju 18 barre i morgon. Aa men tack och adjö. Ville bara visa livstecken

My lover

har vart på lucia med Ida & Hanna, tråkigt men roligt. Litte julkänslor. Nu ska jag äta godis och mysa med...... Hehe. Skola i morgon så måste sova snart. Saknar Stina, så skön tjej. Sen har jag skaffat twitter idag, det är verkligen meningslöst men försöker vara en i mängden. hejdå

#Someone

it isn't true that money doesn't makes you happy, but it isn't the happiest thing you can get

 


Blir så lessssssss

Oc är ju världens bästa serie och Marissa är en stor del av serien, dock lärde hon ju "dö" i trean för att hon hade börjat med massa droger, sen kolla jag på bilder på henne idag.. And whataaa fuck hon va dö snygg men nu??
DÅ;
NU;



Vad händer med världen!?

the way we see the world

Godmorgon! Hade det vart en vanlig dag borde jag suttit på bussen mot stan men nu sitter jag naken i min morgonrock istället. Ska hoppa ner i sängen snart igen och goooosa hela dagen! Adjö

Finaste finaste finaste GLORIA.

 

Alla dom murar jag byggt
Baby nu rasar dom ner
Dom stod inte för en match
Ingen hörde deras fall
Och jag släpper in dig nu
För alla tvivel slutar när
Jag står i ljuset från din gloria
Jag vet vem min ängel är
Det är som jag har vaknat
Varje lag jag försakat
Det är den risk som jag tar, jag
Kommer aldrig sluta, nej

För var jag än vänder mig nu
Står jag alltid i din famn
Baby, jag kan se din gloria
Jag släpper aldrig mer din hand
Jag ser det när jag ser på dig
Allt du nånsin sagt och gjort
Och jag känner av din gloria
Ber att den aldrig tynar bort
Jag kan se din gloria – gloria

Det är som solen bränner in
Rakt in i mitt mörka rum
Jag vill ha det innan jag går
Ge mig nu så jag kan bli lugn
Jag skulle aldrig ramla mer
Men det här är inte ens att ramla
Gravitationen har glömt mig
Jag kommer aldrig mera landa
Det är som jag har vaknat
Varje lag jag försakat
Det är den risk som jag tar, jag
Kommer aldrig sluta, nej

För var jag än vänder mig nu
Är jag alltid i din famn
Baby, jag kan se din gloria
Jag släpper aldrig mer din hand
Jag ser det när jag ser på dig
Allt du nånsin sagt och gjort
Och jag känner av din gloria
Ber att den aldrig tynar bort
Jag kan se din gloria – gloria


Hola måndagjävel

Idag fick mina systrar agera "klippdockor", jag och Vican behövde en varsin så nu är dem fina och freeecha i håret så att säga. Käka på Max med Mirabelle & Becka idag, dock hatar jag MAX. Vidriiiit. Nej i morgon börjar jag halv två, blir inge svenska. Blir inge skola tror jag det om inte mamma ballar ur! Pöss på mig själv

Kängor Kängor Kängor

Håller på och kollar ut några fina skor till mig själv, julklapp to myself! Nummer ett har jag kollat på ett bra tag och ska nog klicka hem, mycket fiiina och nummer två är så jävla horiga och så jävla lite min stil så skulle köpa dem om dem fanns i min storlek!



man lever bara en gång och den gången är nu.

Var på hockey med Theo och Carro nu på kvällskvisten och vart tråkigt nog en förlust.. första förlusten jag sett denna "termin". Nu blir det sängen, fast måste bara lyssna på Gloria typ ett hundra gånger innan, finaste låten!!
Vill tillbaka lite i tiden.. Detta var en riktigt bra jävla dag


Jag kan se din gloria, gloria, gloria

Hade faktiskt riktigt kul igår, började hos Ida med många fina människor! Vi traska vidare till Emil och hade riktigt kul, är så glad att alla flickor va med igår! Hade riktigt kul med ALLA. Sen vid kvart över tre insåg jag att jag inte hade så kul när alla flickor dragit, vi lyssna på Lars Winnerbäck och killarna dansa tryckare.. och flickorna från stan satt runt köksbordet! Nice tänkte jag och drog på mig kängorna och dundrade in hos Hanna och lag mig i hennes andra rum och sov medan hon och Madde fick skeda!

Nu är jag hemma och ska snart fram och kolla hockey med min blivande man, see you bitchess!


Svalkar vinden värmer solen ser du något bakom molnen?

Mister du en står det tusen åter = jävla skit snack. Man vill väl inte ha en jävla random om man mister den man älskar. Ja det va allt för mig..

Känner du lyckan genom sorgen?

Igår vart det Pizza med Sonny, Klara och Ida! Inte planerat att frugorna skulle vara med men det gick det med så att säga, riktigt trevligt! Drog till Emil väldigt snabbt efter och sedan vidare till Georgii. Kolla på tv, snacka, kolla filmtrailer med Oliver osv. Carro hade även kommit hon också, sen kom även Hanna och killarna tjata tills vi gick till hanna och dem fick bada jacuzzi och dricka bärtz! Sen back to Geeorge och sen körde Elias hem mig.

Nu har jag klippt mor min och är törstig så ikväll blire fullt ös.. Medvetslös! Goo baby + att jag kanske efter sexton tomma år får en granne i min egen ålder!! Woho.


Life dosen't get easier, we just become stronger.

Uscha buscha för vädret, det ska ju inte regna!! Nåja, sen jag kom hem från skolan har jag börjat städa och duscha.. Ska antagligen fortsätta städa eftersom det kommer någon gubbe och ska checka av brandvarnarna eftersom mami och pappa kommer börja jobba natt samtidigt är dem lite nervösa!

Ska snart åka på dejt! Mm.. middag med en gosse på fredag eftermiddagen är ju inte fy skam!

Halvsliskig bild men den duger åte

Bitcheees

Hello babes! Hockeyn vanns av Våla igår med 8-2, kollade med Rita och Ida som först bjöd mig på mat osv. Mysigt! Sen kom Hanna så prata lite med henne innan det var avslut på kvällen så att säga. Idag tog jag bussen till skolan som vanligt, hade en lektion, dem andra kunde man jobba "fritt", så jag och Amanda åkte ner på stan och åt sallad på COFFEEHOUSE by GEORGE. Yummie! Nu har jag sovit fyra timmar ska antingen inta soffläge eller åka till Hanna en sväng! Ciao bitches!


IMORGON kommer kusinerna till Swe!


lalala

Kom precis hem från skolan och det dofta nybakta lussebullar i hela kåken!! Mums fillibabbaaa. I skolan spela vi bandy och gjorde en frisssyr, gick kanon! Nu ska jag föna håret och fixa mig lite innan jag drar till Ida på krubb, andra dagen i rad! Yummie, sen blir det hockey match tror jag. Pöss på bästa mig

Bla bla bla

Sitter i skolan, ska ta bussen hem om tio minuter! Blir till att umgås med Rita & Ida ett tag innan det är dags att krypa till kojs! Kolla denna länk alltså http://www.youtube.com/watch?v=odhUPMYXpX4!! Sjukt duktig unge, helt kär!! Herra


För vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen.

Godmorgon turteduvor! Ska fixa mig och dra iväg till skolan som antagligen bjuder på en lång tråkig tisdag. Bara stå ut, längtar till helgen.


-|-

Länge leve du min vän

du som alltid följt mig hem

nykter eller alldeles för full.


#456


Vissa behöver mer kärlek än dem förtjänar

Fick klippa idag i skolan, så tog med mig Rita som fick ställa upp. Nervös som ett djur men tror det gick hyfsat iallafall, efter det gick vi ner på stan och mötte upp Emil. Fick höra krigsklockor och svulla i oss en varsin sallad på cupido. Sen kom Sonny, Oliver och Jibberish och dem käka också så vänta vi på dem tills vi tog bussen hem. Nu ska jag tappa upp ett bad som man säger på lite finare svenska och sen ska jag kolla film eller tv hela kvällen!


Home is whenever I'm with you.

Igår efter träningen som inte va fullt lika jobbig som sist åkte jag hem och käka innan jag drog på hockey! Spännande match men Våla vann. Sen åkte jag till Hanna med henne, Madde & Malin och bada jacuuzzi.

Nu är det dags att dra på mascaran och kila iväg till bussen.. En låååång skoldag väntar! Puss


Julen är här oh lyser frid på jorden

Trött på alla som säger att det är skönt att inte snön har kommit, för ska det ändå vara såhär kallt kan det lika gärna vara två dm snö! Så man får lite julkänsla! Sätter på julmusiken och börjar hoppas på snö, trots att jag hatar den blöta skiten så ska det vara snö i december!

COME LET'S GO LET'S GET IT ON.

Igår kom Carro, Malin & Vican hit och vi kolla film och svulla godis. Efter filmen vid 9 så åkte vi till Georg och hängde lite med grabbarna, kolla sport på tv, lyssna på musik och bara snacka. Jag hade en cykel framme sen längesen så tog den hem och va hemma vid ett taget så hoppa i säng direkt!

Idag är det fotbollsträning och hockeymatch på schemat! Blir nog en skön söndag!


I wont block you, or delete you. I’m keeping you there, so you’re able to see how happy I am without you.


When I close my eyes I think of you

Misstag Misstag Misstag

Though I'm not an easy man to fool


Ljusen är tända för dom som har lämnat

Igår hämta pappa upp mig efter skolan så åkte vi och hämta upp Basta, drog och hämta tvättmaskin osv. Hjälpte Angelica att städa ur deras gamla lägenhet när pappa & Basta körde flyttlass. Åkte hem och drog på hockey, sen åkte jag och Malin och hämta Louise. Sen vart det ferre hos Georgiii. Hade kul men inte överdrivet så att säga, härja runt lite och tappa typ bort mig själv.

Kom hem för tjugo minuter sen, gick hem från våla duktig som man är.. NU; funderar på om jag ska följa med Karolina och Mamma till pysselaffären och pyssla. Lär hur som haver köra en rejäl tvättning av ansikte först.


De här är mitt liv Jag lever min dröm Jag har tagit mig hit Utan någon rast eller sömn.



Stamp on the ground

Cha Cha bloggen!  Skönt att vara tillbaka i skolan, tror jag även fick bättre än E (G) på min engelska uppsats. Kändes så iallafall!! Nöjd mor. Efter skolan följde Ronja & Amanda med till våla, för Amanda skulle kirra sina nails! Mycket fina vart resultatet. Innan käka vi pommes på pizzan osv.

Jag drog till Hanna medans Amanda fixa naglarna och när hon va klar gick jag och Hanna till Robin & Felicia och kolla julkalendern och åt popcorn, fick även kolla söta kissekatter. Måste bara övertala pärona att det är bra med kattungar...



Ni som längtar till gymnasiet och tror att det är frihet och att man kan komma och gå som man vill, bullshit!! Jag går gärna högstadiet två gånger till än den här skiten.

Attitude! You got some fuckin' attitude.


RSS 2.0