Senaste veckorna i bilder





Someone like you

Godmorgon Godmorgon, iförsig ringde vican och väkte mig för en timme sen typ fast min klocka stod på kvart i tio. Men då hann jag ju med att kolla ett OC avsnitt, mycket bra! Igår hängde jag och klara med Theo och Elias, sen med Oliver och sen med Elias & Oliver. Haha, vi duttra på skolgården. Sen typ ingenting mer, dock så åkte jag hem från skolan tidigare igår, orkar inte gå till fem!! Men ska snart åkte in och köra idrottslektionen lite fort och sen hem igen. Skönt som fan. Igår funkade inte internett, vart fett less men va ju ändå inte hemma på hela dagen typ.
Älskar att jag har börjat skriva så dåligt och ointressant, haha det är så mycket roligare för mig att läsa.


rolling in the deep.

Hello bitches! gårdagen vart lugn, kolla OC och målade lite. Idag var en faktiskt ganska rolig skoldag, fick sluta så jag hann med tjugo i fem bussen och åkte bara hem och käka sen åkte jag till Theo. Där va också Emil, Elias, Oliver, Klara, Jeppe, August & Jalle. Kolla på värsta dödar filmen, aslärrig. Men det vart bra till slut så att säga. Men nu ska jag ladda upp lite inför morgondagens sovmorgon. Känns bra att Elias sa att han sluta vid elva och jag börjar tio i tolv så känns som man bara vill dö. han kan iaf få mig att inte uppskatta min sovmorgon. Haha.


Ofcourse

Maaah gaaad! går kvällen va verkligen asssum. Drog till stockholm med 9.55 bussen och sen tog vi tåget när alla kommit till stan. shoppa lite med mallan eftersom vi är dem enda klädkåta brudarna i vårat sällskap. Sen vart det mat med alla utom klara och aron som käka pizza. Men vi käka iaf på värsta lyxresturangen och vi fick beställa in cider & öl också. Så jävla fint livet va och är. Sen traska vi till någon park och drack av våran egen dricka och sen rörde vi oss mot the pleace to be. Azzzum. Gick in och där var det lite som en marknad och så, vi köpte lite cider och sen gjorde aron dreads, eller en. Haha, sen intog vi posion.. längst fram dock orka jag inte stå där hela tiden men stod där nästan alla förband och halva timbaktu typ, sen stog jag några meter bakom och hela hoffa stog jag en bra bit bort men det va ändå grymt. Kvällen slutade dock med att aron paja sin iphone display, tappa bort två GANT tröjor och en annan märkes tröja. Sen hann han och klara knappt med tåget för dem skulle pussas hela tiden, hahahahahah. och vi sprang oss svettiga påvägen dit, nnja det va allt utan detaljer. Hade iaf en askul kväll och hoppas på flera sånna här kvällar!! Träffa även joel kinnaman <3<3 Loveeeeee. hahahah. bilder kommer ofcourse

In my dream

Asså mitt damp gick över efter 3 OC avsnitt så åkte fram och tog en dutututututuruuurur med Oliver och träffa Malin, Elias, August, Theo osv.... under kvällen. Elias körde hem mig och sen drog jag ett avsnitt och sov väldigt tight. Skolan idag va lite såådär, hade ettornas dag och hade en asgullllig lite funkis <3<3 Haha, tönigt. Men jag orkar inte vara seriös. Efter körde jag, Emil, Oliver, Oscar och Rasmus på en fika på cofffie huuuset och sen avsluta jag och bollis med mat på emils bekostnad!! Inte mer än rätt. Ikväll så har jag många alternativ, vara med brudarna, åka till bollis, tjat om att man ska komma till bodegan, hänga med grabbarna osv.. känns bra och imorgon äre som jag så länge tjatat om HOFFA! Nu ska jag platta håret efter en skön dusch. Pöss på rumpan!


Dem säger dem bästa är tagna men dem ljuger

Idag är en sån här dag då jag skulle kunna köpa ett cigg paket och ställa mig framför en fattig beroende människa och slita dem i stycken och sedan stampa på dem. Usch, blä blä blä. Är nog pga min dåliga matsituation eller något annat, blir iallafall dåligt irriterad på mina vänner så ber dem vänligt men bestämt hålla sig från mig tills i morgon. Dock kommer jag rastlösa sönder hemma så kommer inte hålla mig från er iallafall, men ska iaf kolla på OC nu, 4aaaan. Gött, kanske blir hemma i detta pissväder och kollar hela dagen. Så gött!

Snart hoffaaaa.. Det är lycka!


Du får inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag

1Ditt namn? Lovisa Eriksson

2. Ålder? 16
3. Vart bor du? Östervåla
4. Bor tillsammans med? Mamma, Pappa & mina syskon. (utom två)

5. Husdjur? Hästar& Katter.
6. Färg på ditt hus? Rött
7. När är du född? 9 april 1995
8. Klass? FR11
9. Vilket år tar/tog du studenten? 2014
10. Något jobb? Nej

DAGENS
11. När gick du upp i morse? tio över 6
12. När ska du sova? om ca två timmar
13. Duschat idag? nej
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? Frulle, Sallad och Godis.

17. Dagens klädsel? Leggins, linne, tröja
18. Dagens smink? foundation, mascara
19. Dagens sötnos? Kjelle, som körde hem mig kanske
20. Dagens roligaste? "akta du får svamp på pullan!"

RANDOM
21. Har du många vänner? Ja ofcourse
23. Vem kramade du senast? Fia kanske
24. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen..(?)
25. Har du pojk-/flickvän? nej

26. Vem pratade du med i telefon senast? Theo
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Hanna Hillbom: Tack :)

BÄSTA
28. Film? Fast five, seven pounds och någon rolig jag kolla på hos theo
29. Låt? Just nu - In my dreams - Dj Antoine bla..
30. Mat? Sallad, Tacos eller något annat gött
31. Dryck? Cola & Cider
32. Färg? Rosa
33. Stad? No idea
34. Land? Sverige
35. Ämne i skolan?
Hantverk
36. Människa? Familjen & Vännerna!

SENASTE

37. Personen du tänkte på? Malin
38. Personen du kysste? Mårten? :p
39. Gången du grät? Ett tag sen, någon vecka.
40. Gången du var i Göteborg? tre år sedan ca.
42. Gången du var hög? har aldrig vart

ANTAL
43. Personer du älskar? No idea.. tar lätt in folk i kategorin älskar..
44. Personer du hatar? hatar ingen, ogillar bara lite.. har bara inte respekt för vissa.
45. Glassar du ätit på en dag? ett piggilinpaket när jag va bakis.. Maha
46. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen
47. Personer du saknar just nu? Oj. några...
48. Gånger ditt hjärta brustit? Ingen, för då skulle jag inte stå här idag!

VEM:
49. Vill du kyssa nu? Ingen, haha. Eller någon snygg kille
50. Ska du träffa imorgon? Klasskompisarna, några grabbar och familjen.
51. Sjöng du senast för? hahaha, sjöng lite på lektionen idag :-)
52. Hade du senast en msn-konversation med? är aldrig inne på msn längre.
53. Spelade du tvspel med senast? Rasmus tror jag
54. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Mina vänner så vi kan hitta romantiken där ofc
55. Vill du kasta en sten i huvudet på? Kanske någon iddi i min nya klass :)
56. Förtjänar att dö? Ingen, men många förtjänar att lida uta helvitte
57. Är söt? Victörja
58. Vill du sova jämter inatt? Någon kåt slyna

VAD:
59. Gör dig glad? Mina vänner
60. Gör dig ledsen? Att veta att jag kommer förlora någon fin människa.
61. Vill du helst göra nu? Duscha
62. Önskar du att du slapp göra? Bajsa
63. Vill du ha nu? En sup med fina vänner, haha så jävla fint
64: Önskar du dig i födelsedagspresent? det som står över och pengar
65. Längtar du till? Lördag

66. Tycker du om dina betyg? Duger för mig
67. Ångrar du i ditt liv? Ångrar ingenting, utan misstag kommer man ingen vart.
68. Är det bästa som hänt dig? Att jag kom in på skolan, att jag fått dem/den fina vännerna/familjen som jag har.. osv
69. Hur mycket är klockan? 20.22

70. Hur mår du just nu? Glädjerus!!



Tell me more, tell me more

Har vart ute och plockat svamp med min lillebror och måste bara säga, hur skön är man inte när man är fem år och när jag plockat någon svamp och kliar mig i byxkanten så säger han "akta du får svamp på pullan!" Haha, bokstavligen galet. Sen går han runt och pratar med sig själv och säger "Nu har Nisse vart ute och tjuvjagat igen!!!" Fattar typ ingenting. Haha. Love


Gulle Gullan KOKO som en gök

Mitt liv är rätt ensidigt just nu, skola, stan, promenad, film/läsa och sova. Dusch, mat och fix ingår också varje dag men alltså finns det inte så mycket att skriva. Har sjukt fina vänner, uppskattar er mer och mer för varje dag!! Dock blir mitt humör psykbryt eftersom jag hatar skolmaten och inte äter den.. Nåja.
Träffa gummorna idag!! Lycka. Sen träffa jag grabbarna efter det, ultra mys. Ska nog dra fram nu eller sova. Hmm.


Sweet home alabama

Nu ska jag snart till skolan, ska bara sminka mig och sådär. Skön sovmorgon men ändå vart jag tröttare än vanligt, måste vara efter min och Malins extrema promenad igår som satte spår. Nej nu taggar vi hoffa!!


Cause i need a man



ljuva sommar!

Nu så Gumman

Less på alla negativa människor, drygt dryga dryg. Orkar fan inte höra på gnäll, lev livet och ta det med en nypa salt. Vill bara höra posetiva saker nu. Orkar inte, låt det regna, låt det kosta pengar, låt det finnas idioter men skit i dem och dra fram det bra hela tiden!!

You are the one that i want

Idag fick våra frisörhänder börja arbeta, fick dock sluta tidigare och åka med pappa hem. Helt underbart, min klass är mer än okej och jag trivs! Nu blir det fram och ta en promenad (hurtig jävel) med Malin.


Helt galet

Igår kom klara till mig, vi fixa oss.. åkte fram, käka pizza, handla läsk och godis. Drog till theo och börja föra lite, vid halv 10/10 drog vi till Simme men alla där skulle till krogen så vi vart helt lost. Sluta dricka och sen hände det en sak som gjorde alla upprörda osv.. Så vi lärde kolla upp det och så tog typ 2 ½ timme och då hade ju ingen tid att tänka på drickan så den får vänta till nästa helg.

Aa när det ordnat upp sig och så så drog vi och kolla på sopan som kört in i en lyktstolpes bil.. Fett roligt iaf, lettlandspojkar!! Maha, den hade druckit fem liter sprit och körde i 150km/h på en 50väg. Dem hade mutat poliserna med 10.000 sa dem. Hahaha, märktes ju iaf att dem va fulla.. sen körde madde en av pojkarna typ 2-3 km och fick 450 spän.. fett värt! Nåja efter det bravaderna gick jag och prata med Malin typ en kvart och sen drog jag och pojkarna till Pellans och käka, efter det vart det lite häng i våla innan jag tog cykeln hem.

Kom hem ganska sent så har fan sovit till halv ett idag, sjukligt. Brukar alltid vakna innan tolv, typ 11.55, 11.45 osv.. ganska nära tolv men endå inte tolv.

Haha sjukligt tråkigt detta lär vara att läsa men ni behöver ju iaf inte. Mamma fyller idag så väntar på besök sen ska jag nog träffa Mallan en sväng och i morgon är det skola! Fett tråkigt. Men men men. Orka går typ mellan 9.30 och 17.00!!

Fjasko

Igår sluta vi skolan typ tjugo i elva så kom hem ganska tidigt drog förbi våla skolan med Jennbär och Barrling och Britt krama sönder oss. Mysigt må jag säga. Klara kom på kvällningen vi drog några kräftungar innan vi drog och kolla på fotboll fast vi hängde typ halva tiden inne i ishallen med Emil, Philip, Jeppe och Pontus och spela lite fotboll och så. Sen träffa vi Dannee och Sonny, åkte bil och va hos mig ett tag. Och när dem skulle hem drog jag och kolla film med Elias, Theo och Oliver.

Nu städar jag för fulla muggar, väl behövligt och sen kanske det blir dricka ikväll. Helt ok.

moha

Ratatatat

Fy i helvette vad trött jag är på denna blogg, fyfan va jag inte vill skriva men gör det ändå. Äsch. Nu är det helg, dock blir vi lugna ikväll och det är la gött. Sometimes.  Idag va skolan helt ok, fick nya vänner. Mahah puss på mig

Saknar bollisen

FR11

Andra dagen i skolan idag, det va la nice. Eller iallafall bättre än igår då man typ ville dö när man satt där inne och hade ultra tråkigt. Men idag lärde jag känna några nya kisar och vi körde nå tävlig så jag och mitt lag vann så då fick vi spray mousse, shampo och två olika hårinpackningar. Mycket nice. Efter skolan tog jag, Linnea & Jennifer en sen lunch på stan innan vi åkte hem.

Mysigt må jag säga.. Köpte en ny väska idag, mycket fin!! Lööööv it.


Bild från 24h!

Skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade det..

Första dagen på sommarlovet, så gött..



Såja

Efter första skoldagen säger jag bara.. Det är bara tre år kvar! Haha, tur att alla är rosa på insidan iallafall och jag hoppas ni iallafall kommer släppa loss på student flaket!!


Sommaren 2011

Jahja, i morgon drar ju skolan igång igen efter ca 9 veckors ledighet.. så fort tiden går!

Denna sommar har jag hunnit med att kaosa midsommar och minns det som en skitrolig grej fast det just då kändes som att självmord var den enda vägen ut.. Jag har gått på alla ön och jobbat efter 3 av 4 men körde ändå.. who care? plankat på två och på en fick man ju stå sitt kast för.. haha! Sista ön körde jag skiten och minns fan knappt en fjärdedel.

Jag har vart och plockat jordgubbar på nattetid för att slippa betala, jag har kollat på fotboll och suttit vid fribbans och ätit glass och pratat ut med ett flertal av mina snygga vänner.

Hemma fester har vart roliga, är det tråkigt är det bara göra det roligt? Se det bästa i allt och bara köra.. så gör iaf jag. Jag har haft myskvällar med brudarna och ibland med killar också, skitskönt!! Jag har åkt på roadtripp och bara myst runt. Jag har vart i hedesunda på fest med mina fina tjejer och haft kanon kvällar på vallen. Ja livet känns så jävla bra.

Jag har också insett att man inte behöver ett förhållande för att det ska kännas som alla pusselbitar är på plats för jag känner att dem redan är på plats och jag mår nog bättre än på länge! Jag orkar inte bry mig om skitsnack eller att vänner går bakom ryggen för gör dem det så är dem ju inga vänner, då är det bara glömma dem och leva vidare med dem bättre vännerna!

Såå.. även om alla säger att denna sommar har varit tråkig så måste jag säga motsatsen.. Jag tycker den va helt kanon! Nu orkar jag lätt ett år till av väntan.  Allt blir vad man gör det till!



Varje dag glider omkring

Måste ju underhålla mina ca 40 trogna läsare, så kan ju bara berätta att efter mitt senaste inlägg klädde jag på mig sen kom Ille och hämta mig så drog vi till bussen och där mötte vi upp massa andra killar. Bussturen va tråkig och seg men nååja, bara vänja sig. Vi krubba typ direkt när vi kom in, sen efter det mötte jag upp Malin och shoppa lite nödvändigt. Köpte faktiskt ett par converse, sååja där va den oskulden tagen.. Har ju inte vart så mycket för det förut men nu har jag insett att vita faktiskt är ganska fina. Vart även jeans, ponchoo, mascara, puder, trosor, leggins, strumpbyxor och tror itne det vart så mycket mer. Nåja. Nu ska jag bada och kanske åka fram en sväng annars blire sova. Maha, duktig inför skolan i morgon!


Narraaak

Igår kvällsning så drog jag till Vican på en rulle, när den va slut drog jag och Malin till Hanna på en rulle. Sen skulle Malin hem, hon är ju trots allt ett skolbarn. Så träffa vi grabbarna och två brudar. Mysigt värre. Och nu ska jag och grabbarna ta bussen in till stan och där möter jag upp Mallan. Intressant? Nä.

freaky like me

Vaknade typ nyss, fast jag gick och lag mig ganska tidigt så vart det en sen morgon så att säga. Är väl för att man missat så mycket sömn i helgen. Men vafan, snart börjar skolan. Känns helt ok. Igår träffa jag Malin en sväng efter jag tagit ett sovpass och ätit lite mat, snacka skit och tog en promenad. Efter det träffa jag Vicaaan, gick ut med bäärnis och sen cykla jag typ hem.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta längta efter en man. Det skulle fan inte vara fel


Waka Waka

Dötrött! Men man lever bara en gång och sista helgen på sommarlovet är inte helgen man ska ta det lugnt på. Sommaren är nu slut och jag tycker vi avsluta den ganska bra faktiskt! Sket i ingbo igår, det brukar oftast bara vara kallt eller blött, tråkigt (om man inte är jätte full kanske) och det är sämst musik oftast (bara massa skrik musik).

Nåja, i fredags så var jag barnvakt på dagen och min moster & kusin kom så åt hemma med dem sen drog jag och klara fram och träffade några grabbar. Mysigt. Riktigt. Haha, vi drog sen hem till totteee och kolla på film och snacka lite sådär, sov kvar där med Elias, Oliver och Klara. Skönt som fan.

Lördagen vakna vi och käka frulle, drog på fotboll. Syster vann mot harbo med 9-0. Dålig match, det var mer tråkigt än intressant. Åkte hem, fixa mig och cykla fram och kolla på herrarna också, vinst även där. Drog en promenad med Malin, sen drog vi till Hanna och föra lite, sen vidare till festen och gaad va kul jag har jämt. Haha, är ju fan lloyd helt. Vid halv tre tog jag, Elias och Jenny kvällsfika och gud så gött!! Satt och prata med massa killar fram till halv 5 då var det bara försöka få hem pirran och jag kolla någon film med Joel och Mårten medans grabbarna gjorde det. Sov kvar igen, maha.

Vakna runt halv elva idag så nu har vi städat, ätit frukost och grejat allt hos totte och är äntligen hemma. Måste bara säga att jag är glad som fan att du följde med igår Victoria!! Löv u. Vad skulle livet vara utan dig? ♥



-

Det bästa sättet att inte få sitt hjärta krossat är att låtsas som att man inte har något.

Saknar dig Sara


Om det blir för mycket av det goda

Igår va jag och victoria på bibloteket och jag lånade fetaste boken någonsin. Maha, bara börja läsa! Sen träffa jag klara, vi lalla runt. Käka glass, träffa oliver och august. Sen drog vi till flingan och hanna, fick lite paj och bara mös där hela kvällen typ. Riktigt nice!

Pööööösss från en trogen bloggskrivare!! maha



Memories..

det var mitt allt i två år och fyra månader men nu är det bara minnen..














Life is good

Kom hem från natt nummer två med Malin, sjukt mysigt och skönt! Idag ska jag träffa Klara en sväng och Victoria en sväng sen får vi se vad livet bjuder på!


Pösss

Har kollat på film med mamma och pappa hela kvällen och nu ringer malin och grinar, hon vågar int sova själv.. typiskt!! Så nu tar jag mig via cykeln fram och sover med henne.. en sann vän!

Mahaa, swweeeeeeeet om jag får säga det själv.

Klubbor blir ciggaretter. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kyssar blir sex.


Singel och sökande

Inatt sleepa jag med Malin i ett hus mitt i ödemarken. Väldiigt mysigt, svulla uta helvitte. Godis, melon, vindruvisar & cola! Och vi kolla på Alla älskar Alice osså, jävligt länge sen. Fan va irriterad man blir på alla fittkärringar i filmen. Mahaah. Idag när jag vakna cykla jag uta fan hem, regnigt värre. Sen har jag klippt mig och vart hos Victoris. Skulle träffat godingarna Malin & Carro men jag hann inte riktigt med det, men ska kanske träffa Mallan nu på kvällskvisten, men Carro sjukna ner sig! Dåligt, krya sötiiiis!

Är glad som fan nu när mitt hår är friskt och lent!! Gött uta bara den. Om exakt en vecka börjar skolan, jag bryr mig inte det ska bli trevligt och lära sig klippa av allas hår och träffa nya snygga vänner.


memories in blue

NU:
Hur gammal är du? - 16
Vilken klass går du i? - Börjar ettan
Vad har du för hårfärg? Blond
Hur lång är du? 1,74
Har du någon pojk/flickvän? Nej
Vem är du kär i? Ingen
Vad brukar du göra på fritiden? Umgås mest med Vännerna

HAR DU..
Kysst någon? Ja
Sovit brevid någon av samma kön? Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja
Svikit någon? Jo
Fuskat på prov/läxförhör? Har väl hänt

VEM:
Kramade du senast? Malin?
Kan du lita på till 100%? Malin & Vican
Vill du vara med just nu? Ingen speciell
Ringde dig senast? Robin Lindström
Skickade ett sms till dig senast? Victoria
Skickade du ett sms till senast? Victoria


VAD:
Drack du senast? Juice
Köpte du senast? Glass
Gjorde du igår? Badade med Malin & Klara och Cykla med Vican.
Vad ska du göra imorgon? Inget planerat
Vill du göra just nu? Sova.. Maha
Åt du senast? Macka
Är närmast dig som är rosa? Nå pärlor

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - Nej
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Aaa
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Ja

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Har hänt
Jag har fuskat i ett spel - Ja
Jag har struntat i ett prov - Ja


DÅLIGA TIDER
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Ja
Jag har vaknat gråtande - Nej
Jag har somnat gråtande - Innan jag somnat ja, för det går inte att somna gråtande



DÖDEN
Jag hatar begravningar - Sjukt mycket!!!
Jag har sett någon dö - Nej
Jag vill dö - Nej



ALLMÄNT
Har du ett par blåa string? - Nej
Vem var den senaste du pussade? M. (tror jag?)
Hur många killars telefon nummer har du inlagt i din mobil? - Lagom
Gillar du någon? - Ne
Vem isånafall? - -
Vad gjorde du i natt? - Sov
Vad gör du innan du ska sova? - Läser ibland om jag är själv
Kan du prata med din mamma om allt? - Ja
Hade du berättat för dina föräldrar om du vore gravid? - Ja
Har du varit gravid? - Ne
Hade du blivit glad om din flickvän/pojkvän fria till dig? - Absolut, men hade nog sagt nej i dagens läge.
Choklad eller glass? - Båda
Stövlar eller gymnastikskor? - Fina skor
Kjol/klänning eller jeans? - Bror på


SJU SAKER OM DITT LIV:
Har du någonsin varit kär? - Ja
Tror du på kärlek? - Absolut
Varför tog ditt förhållande slut sist? - Båda ville gå vidare som vänner.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jo
Har du någonsin blivit kär i din bästavän? - Nej
Har du någonsin älskat någon utan att berätta det för honom/henne? - Nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Jag vet inte..


ANTINGEN ELLER:
Kärlek eller pengar? - Kärlek
Vin eller öl? - Vin
Dag eller natt? - Natt
One night stand eller förhållande? - Förhållande (?)
Tv eller internet? - Internett
Pepsi eller cola? - Cola


HAR DU NÅGONSIN:
Har du någonsin gjort något du ångrar? - Ett antal gånger
Har du någonsin gjort slut? - Ja


KÄNSLOR:
Är du glad? - Jorå
Är du fundersam? - Nej?
Är du uttråkad? - Absolut!
Gillar du någon just nu? - Inte mer än som vän iaf!

Sometimes late at night Under slow black skies I can hear your heartbeat For miles.

I onsdags sa jag och Malin "Det är fan skönt & bra att Ön är slut för i år", det ångrar jag idag.. Hade gärna åkt till Ön och supit ner mig. Haha, antar att det va bakisångesten som tog över i Onsdags.

Nej istället sitter jag här och är barnvakt, sen ska jag och Victöria ut på picknick och plocka svamp. Roliit tkr jag! Ikväll visar det väl sig antagligen vad som händer. Är så rastlös och har värsta ångesten att lovet snart är slut och jag har inte gjort något super vettigt. Mest degat, jobbat, druckit och bara slösat bort kvällarna med vänner.. fast det är helt okej för mig, nästan mer än okej.

Och det är mindre än tre veckor kvar till hoffis!! Lööööv it

 


Snart är jag BACK ON TRACK igen

Efter två månader utan finaste naglarna så har min vidernagel repat sig och nästa månad är det dags att fixa dem igen!! Happy. Äntligen fina naglisarna




En gång är ingen gång

Skapligt trött efter en dag med bad med favoriterna Malin& Klara. Både roligt och skönt men fattar fan inte hur man kan bli så mör och trött i kroppen efter lite vatten. nåja, va ut en sväng med Vican nu på kvällen också, skit mys att prata lite! Tur man har någon som henne. Lovee ♥

Cjutingarna!!


DU KUNDE få mig så lätt

Kom nyss hem från att varit med Malin och svullat, sen kom även klara och vi tog en promenad. Har även kikat lite på fotboll idag och det va mest jävligt och kallt. Nu blir det sängen för i morgon ska man upp med tuppen och börja uttnyttja sista lov veckan. Det blir bad på fyrishov med favoriterna! Nattirå

Home is whenever I'm with you.

Home sweet home! Är dötrött och vill endast sova, men ska väl träffa Malin om ett tag så håller mig nog vaken. Dötråkigt med regn. Döööö Döööö Dööö

VIKING LINE

Sitter på båten nu, har precis traskat runt lite i helsingfors. Vilket sög ganska hårt, hade hellre vart hemma och ladda inför Vallen med mina bruttor! Känns som det behövs men vi får hoppas på nästa helg så att säga.

Igår hängde vi mest runt och livet lekte.. eller? Nåja. Nu ska jag gå och spela lite så jag vinner stora pengar. Pöss


Här får ni en snygg bild på hur jag ser ut, för jag har tyvärr ingen annan bild att visa. Dö läcker jööö

Tidsfördriv e la gött

Lovar du att vara ärlig: Ja

Du heter: Lovisa Eriksson
Smeknamn: Lovelace används väl mest

Låt som när du är ledsen sörjer till: Ingen
Beroende av: Ingenting

Vad tror folk om dig: Fråga dem?
Stämmer det: Bror väl på vad dem säger

Vad får du oftast komplimanger för: Vet inte
Vad säger du för att imponera på någon: brun kaka?
Hur imponerar man på dig: Va bara dig själv
Brukar du skratta för dig själv: Jolåsatte
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Haha de kom upp en blipp grej på telefon att vi fått 6 medelanden på scruff... ;)"

Var bor du: Östervåla
Trivs du där: Ja, helt okej!

Sprit, cider, vin eller öl: Cider funkar alltid
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk mot något:

Med hur många har du haft sex: 3

Hur svarar du i mobilen: Aaa hallå?

Vem ringde du senast: Jacob Nordqvist
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Frågade vart jag lagt hans tröja
Antal timmar sömn inatt: cirka 12

Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Jo oftast
När mår du bra:
När jag är med mina vänner, familj och massa annat.
När blev du fotad senast: Vart väl någon bild i tisdags
Hur känner du dig nu: Trött på livet
Vanligaste färg på dina kläder: Svart?

Favorit dryck på morgonen: Vatten

Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Ledig; ca. 00-06 Skola; ca. 23
Är du blyg: Nerå

Sysslar du med någon idrott: Nej
Vill du hellre ha mail än brev: Spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Kanske.
Har du spytt offentligt: Jarå
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Allt som killar brukar göra
Är du bortskämd: Nej

Vad gör du i morgon: Sätter mig ensam på bussen till uppsala, sen möter jag upp familjen och tar bussen till stockholm och sen chillar jag på båten.

Vad är det värsta du vet: Falska fittor
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja, men har dåliga vänner och falsk vänskap också så det jämnar ut sig

Vad använder du för shampoo: Det som finns.
Vad är det finaste du fått:
Oj. Vet inte
En speciell dag du minns: Vet ingen riktigt speciell
Hur gammal är du: 16

Tycker du om någon just nu: Vet inte

Du samlar på: Ingenting
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om jag ringer någon blir det väl Malin, Moa eller Vican kanske.
Gillar du golf:

Vilken tid gick du upp idag: Runt halv tolv snåret
Har du sovit i din egna säng i natt: Ja
Är det okej att gråta:
Självklart, men ibland blir det för mycket!
När grät du senast: Tisdags (då vart det dock för mycket, endast pinsamt!)

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Det visar sig om det händer.

Bär du glasögon eller linser:

Har du piercing: Öronen
Har du tatuering/ar: Nej
Vill du gifta dig: Ja, någon dag
Är du bra på att laga mat: Ja ibland

Är du flygrädd: Har aldrig flygit

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, Läsk eller något annat gött

Tror du på ett liv efter döden: Vet inte..
Tycker du om sushi: Kommer aldrig smaka

Vad äter du helst när du ser på film: Chirre eller godis

Bor dina föräldrar tillsammans: Jo

Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blå.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Tror inte det går men jag har väl gråtit innan jag somna
Biter du på naglarna: händer
Röker du: Nej inte på heltid

Senaste låt du hörde: The moment I met you - Vincent

Bara så du vet

idag ska jag sova bort min dag, kolla film och sen bara sova sova sova sova. Imorgon drar jag på semester, så jävla skönt att komma bort. Skönt att slippa se alla vidriga ansikten på vallen. Ja så positiv är jag.. See u.

Rättvik

 


-


Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Finaste gummorna

Har tagit en efterlängtad dusch efter en dag av sovning. Värdelös man är, nu ska mina ben få traska över till Farmor och kolla om life is good. Sen hem och vänta in finaste gummorna. Måste bara säga att jag älskar alla mina fina vänner, alla människor som var i min omgivning igår och slutligen min fina mamma & fina pappa och min släkt&familj! Löööve


Det enda du kommer ångra, är chansen du aldrig tog

Skulle bara villa krypa ner i sängen och sova, är lite trött efter endast två timmars sleeepande. Men såäre, Ön igår va nog den sämsta hittills. Ledsen, glad, full, arg, vidrig och massa mer. Äsch, förfesten va iaf den roligaste!! Aproligt enligt mig själv och efterfesten va också helt klart kanon! Bara glida runt lite. Kom precis hem så nu ska jag vila några minuter och sen är det bra ladda om för ikväll tror jag gummorna kommer på lite kräftskiva. Pöss


Farmor ♥♥

Love u!

Ön

Maha. Alltså igår åkte vi som sagt till Rättvik, endast för kvällen. Tror ingen någonsin fått sett dem sidorna av mig och malin som vi visade när vi åkte dit. Haga, sjuka. Bilder kommer väl någon gång men who cares?

Orkar inte blogga, det suger nog mest av allt i hela världen så nu säger jag tack och hej och ska fixa sista innan jag drar till Mallan, sen emil, sen ön. HEJDÅ

Hjärtaan!


To late

det jag skrev igår likna ju mest kattskit, för det första skulle vi bada i toften och inte brottet och det var idag vi skulle åka på roadtrip osv. Maha, snyrri i kolan som Max säger.

Nej igår åkte vi som sagt och bada i toften, eller jag doppade bara fossingarna men aaaaa. Och sen vart det fotboll och mys med gummor och gubbar. Nu ska jag städa lite och sedan drar jag till Rättvik med fina vänner, fast bara över kvällen. Älska rättvik, sååå fint.


RSS 2.0